Johannas hopplösa sömn

Johannas sömn är verkligen helt åt skogen. Natten till igår sov hon kl 22-01 (om jag inte minns fel) och kunde inte somna om förrän efter lunch igår. Och hon hoppades kunna sova sig igenom hela eftermiddagen och nästa natt.

Men hon vaknade vid 18-tiden (tror jag) och steg upp. Jag hade beställt varsin sallad från Reload och hon åt halva tidigt på kvällen och andra halvan vid 22-tiden. Då bad hon om att jag skulle plocka fram hennes sovmediciner, innan jag gick och la mig. Dem tänkte hon ta runt kl 23, för att somna vid 01.

När jag var på toaletten i natt var det mörkt i Johannas rum, så jag antog att hon hade lyckats somna med tabletternas hjälp. En vanlig Melatonin, en dubbelverkande och två Alimemazin. Jag ville bara ge henne en, men hon skulle bestämt ha två stycken. Tidigare var hon helt immun och kunde ta fyra utan att de hjälpte.

Nu är klockan halv två och hon är helt väck av trötthet. Det går inte att få upp henne. Fasiken, då blir det fel till den här kvällen också! När hon ÄNTLIGEN gick med på att ta hjälp för att sova, så blev det fel i alla fall.

Nu ska jag till naprapaten. När jag kommer hem är klockan fyra. Jag hade velat få upp henne innan...

Bilder från igår kväll.

Gillar