Johanna är hemma igen

Vid halv sextiden gick jag ner på gatan för att möta Johanna och ge Josefin lite post och en av extranycklarna jag lät tillverka igår. Johanna var helt slut efter ett drygt dygn borta, men glad och lycklig över att äntligen vara hemma igen.

Glad och lycklig var även TaeTae, när hans älskade flicka kom hem igen. Han följde henne som en hund och la sig genast hos Johanna i hennes rum. Ordningen återställd.

Innan Johanna kom hem gick jag till affären och köpte två av hennes favorit-Ben & Jerry-glassar. Och jag köpte vego-grillkorv till middag.

Men innan vi käkade (Johanna var inte hungrig för de hade ätit pizza det sista de gjorde med sin pappa och köpt islatte på Max på hemvägen) tog jag en promenad runt Söder och Norr Mälarstrand. Knappt 9 km. Skönt! Johanna fick vara ifred en och en halv timme, för att duscha och chilla.

Nu har hon tagit sin Olanzapine och jag hoppas att hon sover gott i natt. När resan äntligen ligger bakom henne. Resan hon haft ångest över i en hel vecka och som kulminerade igår. Både innan avresa och igår kväll.

Det är skönt att ha henne hemma igen. Det var (har jag lovat) absolut sista gången jag tvingade/övertalade Johanna att åka någonstans emot sin vilja.

Gillar