Jobbdag för oss båda

Idag har vi för ovanlighets skull haft en intensiv dag. Både jag och Johanna. Stackars lilla fröken var död av trötthet, när jag väckte henne klockan åtta. Hon hade somnat efter klockan två i natt. Vi bestämde att hon aldrig mer ska boka så tidigt hos psykologen, eftersom hon behöver sova om hon haft problem med sömnen. Och jag vill inte behöva åka till gymmet klockan sex.

När vi kom till Maria ungdom bad jag Daniel (psykologen) om en stående tid varje vecka framöver. En BRA tid. Och det löste han såklart. Efter lunch på tisdagar. Perfekt!

På vägen hem beställde vi sushi och budet kom exakt samtdigt som vi genom grindarna. Johanna har ingen aprit sedan hon slutade med medicinerna och det enda hon känner liiiiite sug efter är sushi eller Donken. Åtminstone på förmiddagarna. Eftermiddagar och kvällar har hon lite lättare med maten.

Innan ägarmötet klockan ett hann jag ta en promenad till återvinningen och Södra station (för att hämta ett paket), men ändå gjorde det ont att sätta sig vid köksbordet och koppla upp sig på Teams, när solen strålade utanför fönstret. Precis när mötet började fick jag dessutom en leverans från Ikea och chauffören ringde och gnällde och ville inte leverera upp till lägenheten. Vilket jag betalat för. Men jag gav mig inte. Nu står det två Billy-hyllor i hallen och väntar på montering. Perfekt, då har jag något att roa mig med i helgen!

Under tiden jag satt i möte tog Johanna emot en nagelkund. Det var längesen. Och jag var så glad för att hon hade sällskap och var sysselsatt, så att jag kunde fokusera. Och att hon inte låg på sängen och somnade, vilket hon garanterat hade gjort annars. Nu finns det hopp om att hon kan somna ikväll och sova i natt.

Kolla naglarna hon gjorde!

Gillar