Jag vänder på dagen

Idag ska jag göra något (för mig) helt revolutionerande. Jag ska vända på dagen. I stället för att gå till gymmet direkt efter frukost, så ska jag spara träningen tills efter lunch.

Det är ju ändå semester och jag måste våga frångå mina rutiner!

Med tanke på att vi inte har några bokade eftermiddagsmöten (tack för friheten!) är det dessutom fullt möjligt.

Det finns fyra huvudsakliga anledningar:

- Det ösregnar ute och förhoppningsvis blir det uppehåll senare, så att jag kan promenera till gymmet.

- Eftersom det ösregnar blev jag sugen på att påbörja månadens pappers-/datorarbete och mitt huvud fungerar bäst på förmiddagarna.

- Johanna får besök av en kompis i eftermiddag och då vill de helst vara själva hemma. Och eftersom det regnar kan jag inte vara ute och gå i 3-4 timmar. Däremot kan jag vara på gymmet hur länge som helst.

- Jag har haft ont hela natten (varje gång jag vänt mig) i två (uppklippta). blåsor på fötterna, så det är bra om fötterna får vila några timmar extra från skor och promenader.

Som en bonus kan jag äta lunch tillsammans med Johanna, så att hon inte (återigen) bara gör en toast och inte äter något mer rejält förrän ikväll. Jag tänker laga (eftersom det är synd om Foodora-killarna som måste cykla/åka moped/sparkcykel i regnet) någon riktig mat, innan jag går/åker till gymmet. Typ spagetti och vegofärssås.

Det är verkligen bra med en sån här dag. För mina fötter. Så att jag inte måste vara ute och gå flera mil i solen. När det regnar kan jag vara inomhus. Då VILL jag vara inomhus. Och det behöver mina fötter. Men om solen tittar fram ikväll, så kommer jag såklart att ta en mils promenad. Minst. För att jag måste vara ute.

Nu är bara frågan hur min rygg ska klara av att sitta på en stol vid datorn? Jag höll på att flyga upp ur stolen på nagelsalongen igår. Nerven låg i kläm hela tiden. Att sitta är verkligen det värsta. När jag satt där, så fantiserade jag om jägarvilan på gymmet tidigare under dagen. De elva minutrarna. Och jag hade LÄTT bytt den mjuka skinnstolen mot jägarvilan.

Kanske kan jag sitta i jägarvila och jobba idag?

Gillar