Jag kan inte låta bli att utmana mig själv 

Jag brukar hävda att jag inte är en tävlingsmänniska. För det är jag inte. Jag avskyr att tävla. Däremot älskar jag att utmana mig själv. Det är väl en slags tävling det också förresten.

Som idag. Mitt mål var att förbränna 700 kcal på tre timmar. Sagt och gjort. Utmaningen ligger i att hamna så nära som möjligt. Vilket jag gjorde med 702 kcal på två timmar och femtiofem minuter. Mycket mer pricksäkert kan det knappast bli.

Nu slutade jag inte träna efter tre timmar, utan körde en halvtimme till och landade på 831 förbrukade kcal. Sorry för dåligt bild.

När jag kom ut från gymmet kände jag för att promenera, så jag gick längs Årstaviken hem. Upp vid Skanstull. Drygt fem kilometer.

När jag kom hem var jag matt av energibrist. Jag hade tagit en banan på gymmet och en Fortimel näringsdryck efter passet, men det räckte inte långt. Så det fick bli en liten kvarg och kaffe i väntan på Sanna och en sandwich från Joe & The Juice.

Jag beställde via Foodora medans Sanna parkerade bilen och maten kom precis samtidigt som Johanna kom hem med pendeltåget från Tumba, där hon varit och tatuerat ögonbrynen. Jag hade beställt en sandwich till henne också, eftersom jag såg på Zenly att hon var på G. Och med all sannolikhet inte ätit något på hela dagen, eftersom jag inte varit hemma och agerat matpolis.

Jag hade rätt.

Sanna hade varit sugen på en avokado-sandwich i en hel vecka (det finns inte i Jönköping), så alla åt med god aptit. Till efterrätt hade jag beställt en liten morotskaka som vi delade i tre delar.

Sanna stannade inte särskilt länge, innan hon åkte iväg för att träffa en kompis och därefter följa med Josefin till den dör onsdags-klubben jag har glömt namnet på. Förresten, Prestige heter den nog. Eller något liknande.

Hon fick låna en nyckel, så att hon kan ta sig in utan att störa mig när jag sover ikväll eller i natt. Jag ska bädda till henne i soffan innan jag lägger mig.

Ikväll har jag bottenfärgat håret och bakat muffins av proteinpannkakspulvret. De blev väl sådär... Den jag provsmakade kändes lite torr och fastnade i formen. Jag tänkte att de kunde vara smidiga att ta med till kaffet på gymmet, men det är nog bättre att göra pannkakor eller våfflor (vilket jag ska testa) och ta med dem.

Gillar