Jag kan göra 40 dips!

Fyra gånger tio stycken. Filmen visar mina sista tio. Jag hade lätt klarat ännu fler. Dessutom supersetade jag dem med tolv bröstpressar med hantlar. För bara ett halvår sedan kunde jag inte göra en enda dips. Jag lovar! Och jag har inte försökt sedan dess. Bara tränat triceps i andra maskiner. Enträget. När Farid sa att jag skulle göra dips idag, sa jag att jag måste ha ett tjockt gummiband till hjälp. Haha! Det är så coolt hur man inte klarar en viss övning, bygger upp styrkan någon annanstans och sedan går tillbaka till den övning man misslyckades med. Och klarar den galant! Jag verkligen älskar det! Det är just den känslan av att bli starkare och starkare som gör mig motiverad att träna. Jag känner mig oslagbar då. Allt är möjligt.

Så pass möjligt att jag spontant bokade ännu ett benpass med Farid i morgon. Trots att jag fortfarande har träningsvärk sedan vårt pass i måndags.

Förutom ett riktigt bra rygg- och axelpass (inklusive biceps och triceps) gick det bra på poseringen i eftermiddags. Maria tycker att jag utvecklats väldigt mycket sedan första tillfället. Detta var den sjunde av tio lektioner. Jag kan fortfarande inte bestämma mig för om det är positivt eller negativt att hon ska sitta som domare på tävlingen.

På tal om tävligen, så har deltagarlistan publicerats på Luciapokalens hemsida. Jag var rädd för att vara ensam i min klass, men tack och lov är det fler anmälda. Puh! Det hade inte varit kul att ta guld utan konkurrens, haha!

Listan kommer uppdateras allteftersom folk anmäler sig och betalar. Så vi blir förmodligen fler än fem. Vilket jag hoppas. Annars går alla till final direkt.

Det är otroligt att jag fortfarande är så stark på gymmet. Trots mitt kaloriunderskott. Men jag känner av det på eftermiddagarna. Då känner jag mig nästan febrig och förkyld. Särskilt idag, när jag dessutom hade poserat med coachen i en timme. Och har träningsvärk. Och har gjort mitt livs första fyrtio dips.

Till middag gjorde jag nio små minipizzor från Picard. Johanna åt två stycken. Jag hade tänkt äta fyra stycken, men min mage var som ett slukhål så det slank ner sju stycken. Inklusive den tredje på Johannas tallrik (som låg orörd när hon gick från bordet). Totalt 569 kcal. Det betydde att jag måste ta en extra promenad och slänga kartonger och handla på ICA (eftersom den affären ligger längst bort). Nu finns det utrymme för en tallrik havregrynsgröt, en knäckemacka med ost och ett ägg ikväll. Och en skål med uppskuren färsk mango och en kiwi. Med god marginal.

Jag har förresten fått ett par jeans av Jossan. Från Fashion Nova. Hon skulle sälja dem, men jag hann före. Visst är de fina? Särskilt när mina stora sovtrosor från Dollarstore sticker upp ovanför linningen ;)

Nähä, nu måste jag gå och klistra upp de sista två hyllorna i badrummet. Jag har redan satt upp fyra stycken och det blev jättebra. Bilder kommer när allt är klart och jag vågar ställa flaskor på dem (efter minst tolv timmar).

Gillar