Jag har inte lust att skriva

Igår publicerade jag inget inlägg. Egentligen vet jag inte varför, men jag har nog tappat lusten att skriva om mina likadana dagar hela tiden.

Gymmet, bryggan och promenader. Det är så mina dagar har sett ut i sommar.

Igår var det måndag och dags för terapi igen, efter två veckors uppehåll. Tanken var att Johanna skulle ta halva tiden. Första timmen. Men jag tog hela sittningen. Hon skulle eventuellt träffa en kompis. Vilket hon ändå inte gjorde. Men jag hade en hel del att ta med Andreas, så det gjorde inget att jag slapp stressa under bara en timme. Johanna får ta båda timmarna nästa måndag i stället.

Jag måste ta tag i att boka Farid igen också. Det känns inte okej att ha semester från sin PT hur länge som helst, haha!

Idag körde jag ben på gymmet. Och pratade mycket med folk. Att jag träffar många att prata med innebär ALDRIG att jag slarvar med träningen. Tvärtom! Det blir lite längre vila och då orkar jag tyngre. Och jag kör längre. Dessutom får jag energi och mer endorfiner och blir starkare. Jag diskuterade tävling med två personer. Jag börjar bli lite sugen... Den ena tjejen ska snart tävla och den andra tyckte att jag borde tävla. Vi får se. I så fall är det body fitness som gäller. Jag har passerat bikini fitness när det gäller muskulaturen på överkroppen. Dock finns det lite för mycket kvar att jobba på när det gäller lår och rumpa, för att jag ska platsa i body fitness. Jag ska nog ta ett snack med min tidigare PT/coach och fråga henne om råd.

På vägen hem från gymmet började det ösregna, så jag fick ta skydd under ett träd. Men efter tio minuter orkade jag inte stå där längre, så jag tog mig hem i regnet. Blöt som en (dränkt) katt. Dock sken det upp under eftermiddagen, så jag kunde gå nio kilometer i solsken. Jag avslutade med att köpa så mycket jag orkade bära från Picard. Där finns verkligen hur mycket som helst! Jag vill ha allt. Men måste ransonera antalet kilon, eftersom det är nästan två kilometer hem.

Johanna har tatuerat sig idag. Och sedan åkte hon till Mall of Scandiavia. Så jag passade på att bädda rent i hennes säng och dammsuga hennes rum. När jag ändå var igång (och det regnade ute) dammsög jag överallt och städade båda badrummen också. Sedan skruvade jag ner två skåp från väggen i köket, för i morgon kommer målaren och ska tapetsera fondväggar. Äntligen! Bilder kommer när det är klart.

Gillar