Jag gick till final!

Eftersom jag är ganska bra på att vända saker till något positivt, så väljer jag att fokusera på att JAG GICK TILL FINAL i stället för att JAG KOM PÅ FJÄRDE PLATS. I den här typen av tävlingar är det nämligen sex stycken som går till final och man brukar definiera en lyckad eller misslyckad tävling utifrån om man gick till final eller inte.

Hade vi varit bara sex tävlande hade alla gått till final och då hade det såklart inte varit någon prestation.

Men vi var nio stycken som gick ut på scen och körde våra poser. Gemensamt på rad. Därefter gick vi av scenen och de ropade upp oss tre som gick vidare. En och en fick då gå in och köra sin I-walk. Ensam på scen. Alla poser.

Sedan fick vi gå av igen och det kördes en annan klass, innan vi fick gå upp på scenen igen. Där började domaren ropa upp oss bakifrån. Från nummer sex till vinnare. Jag trodde aldrig att jag skulle vinna, men när jag stod där började jag hoppas på brons. Därför blev min första reaktion besvikelse, när jag blev uppropad som fyra och fick ta emot min medalj. Den känslan följde med mig en stund, trots att jag fick en massa beröm och komplimanger av både Farid och andra.

När jag klev av tåget vid Södra station köpte jag varsin lussekatt till mig och Johanna. Klockan var inte mycket mer än elva på förmiddagen. Tävlingen hade gått snabbt. Nu ville jag ha riktigt adventsfika!

Efter någon timme började besvikelsen ersättas av stolthet. Jag gjorde det! Då menar jag inte träningen och dieten. Jag menar allt det andra. Att vara med på en tävling. Att spraytana mig naken bland andra människor, att gå omkring i bikini och högklackat utan att bry mig, att STÅ PÅ EN SCEN OCH POSERA - my god! Jag är så jäkla imponerad av mig själv!

För att fira beställde jag Max-mat. Massor! Även milkshake. Utan att fundera på kalorierna. Sedan frossade jag. Johanna åt väl ungeför hälften av sina strips, sedan snodde jag resten av hennes också. Och jag skyfflade in dem så snabbt i munnen, att de ramlade ut igen. Johanna skrattade.

Sedan gick jag till affären och köpte ingredienser till en kebab-pizza. Och glass. Och jag ringde till Jossan och bjöd hit henne på pizzakväll. Innan jag tog en efterlängtad dusch och skrubbade bort all illaluktande spraytan med peeling. Så skönt!

Nu ännu en stor mugg kaffe igen. Med massor av mjölk!

Livet efter tävling är fan helt underbart!

Jag ska svulla i typ tre dagar. Sedan ska jag bygga vidare på min kropp. Och googla nästa tävling ;)

Gillar