Jag är sugen på fondtapeter

Innehåller affiliate-länkar

Det är omöjligt för mig att gå hemma en hel dag utan att få en massa inredningstankar och nya idéer. Idag har jag kommit på att jag vill ha minst en fondvägg. Troligen två. Eventuellt tre. Därför har jag suttit och googlat tapeter.

Men innan jag bestämde mig och innan jag beställde tapeter ville jag veta att jag har en målare som kan sätta upp dem. Jag tapetserade många väggar i huset i Jönköping och i den första lägenheten i Liljeholmen, men det är ju jäkligt smidigt att anlita någon. Jag hatar kletandet med klister och att ta bort och sätta tillbaka eluttag och lampknappar.

Därför skickade jag ett sms till en målare jag anlitade till den andra lägenheten i Liljeholmen och till mitt sovrum på Ekerö. Nu fick jag svar. Han fixar! Jag ska återkomma när jag beställt tapeter.

Alltså är det skarpt läge nu. Inte bara en idé och tanke som KANSKE ska bli verklighet.

Bakom skrivbordet i arbetsrummet vill jag ha en retro-tapet typ någon av dessa. Troligen den till höger. Båda är från Boråstapeter. De heter Retro och Trapez. Troligen beställer jag från Colorama.

Jag vill nog ha en fondvägg i sovrummet också. Det brukar jag alltid ha. Och eventuellt en i köket. Men det ska jag fundera vidare på i morgon eller under de närmaste dagarna. Jag har verkligen ingen aning om vad jag vill ha för tapeter där. Jag har haft så många sovrum de senaste åren (Jönköping, Liljeholmskajen lgh 1, Liljeholmskajen lgh 2 och Ekerö) och hunnit avverka de stilar jag varit sugen på. Och i köket har jag absolut ingen aning. Men om jag har retro-stil i arbetsrummet kanske jag ska hålla mig till den stilen i de andra rummen också. Åtminstone i köket. Det tror jag. Och inget blommigt, det har jag haft. Och randigt har jag haft.

Vad roligt att välja tapeter!

Gillar