Jag är rejält sliten

Igår kände jag mig rejält sliten. Jag var helt slut efter poseringen. I kroppen alltså. Det har varit en tuff vecka för framförallt mina ben. Massage, tatuering, två tuffa PT-pass och ytterligare 2-3 timmars träning varje dag. Plus promenader och cardio. Lägg till ett kaloriunderskott och låg fettprocent också.

Min kropp balanserar på gränsen för vad den mäktar med i nuläget.

Efter en natt med 98% bra sömn har jag dock återfått energin och benen känns lite starkare att gå på. Idag står nämligen ett benpass på schemat. Jag funderar på om jag ska fokusera på marklyft i olika former? Vanliga, sumo och raka... Vi får se hur jag känner när jag kommer till gymmet och har cyklat en timme.

Förutom träning står frisören på dagens schema. Det känns väldigt skönt efter de senaste eftermiddagarna med PLÅGA för kroppen (massage, tatuering, klackar), att få sitta i en stol och bli ompysslad. Utan att det gör ont någonstans (benen/fötterna).

Om allt går enligt plan och Johanna är på humör, så ska vi filma en fortsättning på fråge-videon som trendade på Youtube. Vi skulle gjort det redan efter ett par veckor, men tiden har inte funnits. Johanna har haft fullt upp med samarbeten och andra jobb. Ikväll handlar frågorna om socialtjänsten, LVU och Johannas olika placeringar på SiS och HVB-hem.

Nu är klockan kvart över sju och jag ska börja med mina morgonbestyr. Jag har ingen stress idag (eftersom frisören inte är förrän klockan tre), så det blev en extra kopp kaffe i soffan. Skön start på dagen!

Gillar