Inlägg inom olika kategorier

Som jag skrev i något av mina första inlägg, så är plattformen Nouw helt ny för mig och det kommer att ta ett tag innan jag lär mig hur allt fungerar. I början la jag till exempel alla bilder på rad efter varandra, eftersom jag inte visste hur man gjorde ett kollage.

Jag visste heller inte hur det fungerade med kategorier, men igår lyckades jag lösa det och gick tillbaka och delade in alla inlägg i olika kategorier. Det tog sin lilla tid. Dessutom blev det tydligt för mig, att jag måste försöka hålla en röd tråd i inläggen och inte skriva om allt möjligt i samma. Det är bättre om jag skriver FLER inlägg, än att jag blandar ihop fem kategorier i samma. Och jag måste fundera ett extra varv på vilka kategorier jag ska ha och vad jag ska döpa dem till.

Något jag inte lyckas få igång är annonseringen och "Tjäna pengar"-funktionen. Det står att min personnummer inte är giltigt. Men det har varit giltigt i snart femtioett år, så jag förstår inte. Och jag har dubbelkollat minst tio gånger att jag skrivit rätt. Kanske godkänner de inte folk som är födda på nittonhundratalet?

Jag har också lite problem med modulerna och jag vet att jag borde skriva alt-texter och taggar, för att klättra på Google och komma upp i fler sökningar. Men dit har jag inte kommit än. Kanske ska jag teckna ett medlemsavtal hos Nouw, där det ingår hjälp med designen? Det kostar flera hundra varje månad, men det kan det kanske vara värt framöver.

Gillar