Inget PT-pass idag

Igår kväll messade Farid och avbokade dagens PT-pass. Han hade blivit jätteförkyld. Vad bra, då kunde jag ta Theralen och sova tills jag vaknade av mig själv. Och åka till gymmet lite senare. Jag måste inte vara där 08:15 för att cykla och värma upp.

Jag ville nämligen ta några droppar Theralen, eftersom Sanna sov i soffan och Johanna (troligen) skulle vara vaken hela (åtminstone tre fjärdedelar av) natten. Hur det blev vet jag inte. Jag har sovit som en stock (drömde dock en mardröm om min tidigare granne) och det var knäpptyst i lägenheten när jag vaknade kvart i sju.

Johanna fick lov att röka i sitt fönster i natt, för att inte riskera att störa Sanna. Även om Sanna sa att det inte gjorde något. Och om Johanna blev hungrig och ville göra toast, så fick hon gärna göra en till Sanna också. Men jag ser inga spår av toast i köket. Kanske har Johanna rentav sovit en stor del av nattan? Hon fick lova att bara ta EN Alimemazin om hon behövde och INNAN klockan tolv.

Innan Johanna slutade med sömnmedicin för fyra veckor sedan reagerade hon inte på den alls. Det hände ingenting. Hon kunde ta både dubbla och trippla doser. Och komplettera med fyra rör Theralen. Det var därför jag tyckte att hon skulle sluta. För att få ny effekt efter ett uppehåll. Och kanske kunna sova utan, om hon skaffade sig ett liv på dagarna. Och det har fungerat hyfsat, även om hon inte somnat förrän framåt klockan två. Hon har ändå vaknat klockan tio och det tycker jag inte är någon katastrof. Men att inte somna förrän efter klockan fyra, som hon gjort de sista nätterna, det är inte bra. Det ska bli intressant att få veta om hon sovit "normalt" eller "slagit ut sig" med sovmedicin i natt också.

Men det får jag inte veta förrän jag kommer hem från gymmet, för nu är det dags att ta sig dit!

Gillar