Ingen påringning ikväll

Jag hade laddat för att konfrontera grannarna, om de ringde på ikväll igen. Jag till och med försökte provocera fram en reaktion, genom att sätta fast garderoben i väggen, montera dörrarna och skruva fast alla hyllorna. Ibland måste jag banka och slå, för att få fast eller loss hyllplanen. Detta pågick mellan klockan sju och tjugo i åtta. Därefter dammsög jag hela övervåningen. Och sedan undervåningen. Men ingen ringde på dörren.

Jag kände mig nästan lite besviken.

Kanske hade de också tagit reda på att det är okej att väsnas fram till klockan åtta.

När jag tänker efter borde jag vara den tystaste och minst störande grannen i hela huset. Jag har varken småbarn eller fester. Och ingen teve med avancerat ljudsystem, där jag kollar på skräckfilmer på nätterna. Jag orkar ju knappt ens lyssna på radio/musik eller kolla på nyheterna. Oftast är det knäpptyst hos oss.

Nå, det blev väldigt bra med garderoben i Johannas rum i alla fall. Hoppas att hon tycker det också, när hon kommer hem på fredag. Och att hon tycker att det blir kul att ställa in alla saker, som ligger och dräller under sängen och ovanpå garderoberna i hennes walk-in-closet.

Jag valde en spegeldörr till det mindre dörrbladet, för hon hade ingen spegel i sitt rum tidigare.

Jag har just haft kontakt med Johanna, för att försäkra mig om att allt är bra. Och att hon inte börjar känna sig illamående och svimfärdig igen. Hon försäkrade mig att hon mår bra och skickade bilder på att hon och Anna ätit mat och spelar kort. Vad mysigt för dem att få bo i Jossans lägenhet med Milly!

Gillar