Inga kommentarer, tack!

När jag började skriva den här bloggen hade jag ingen tanke på att få så många läsare som möjligt och absolut inget behov av att bli något diskussionsforum. Jag är inte intresserad av att ha några dialoger med läsare och jag har absolut ingen lust att sitta och försvara den situation vi har varit i och fortfarande befinner oss i. Det jag minst av allt behöver är påhopp och hat från personer som inte har den blekaste aning om vad psykisk ohälsa innebär och kan leda till.

Eftersom det finns folk som tar sig rätten att hata och kritisera, så har jag varit tvungen att godkänna alla kommentarer innan de publiceras. Bloggen är ju MIN plattform och JAG bestämmer VAD som ska stå där. Men trots att jag raderat en del kommentarer och blockerat avsändarna, så har de letat sig tillbaka under ny identitet/IP-adress. Och kommentarerna upprör mig även om jag inte publicerar dem. Dessutom anser sig personerna ha RÄTT att få sina åsikter publicerade på MIN plattform. Av någon märklig anledning. Min blogg är MIN och PRIVAT. Inget forum för allmän åsiktsfrihet.

Precis som med alla personer som angriper andra handlar det naturligtvis om avundsjuka och egna sårade känslor. Eller total oförståelse och empatilöshet. När någon skriver att mina barn är bortskämda och ouppfostrade, så har de själva förmodligen inte fått någon uppmärksamhet överhuvudtaget. Eller också har de levt livet på en räkmacka och har ingen aning om hur det är att må dåligt.

Eftersom jag varken har tid, lust eller behov av att moderera och svara på kommentarer, så stänger jag härmed av möjligheten att kommentera. Det går bra att skicka ett meddelande, om man har något vettigt att säga. Jag kommer inte att bemöta någon kritik eller elaka påhopp. Det har jag ingen skyldighet att göra.

Den här bloggen är MIN och bara min. Det är fritt fram att läsa om man är intresserad och gillar det jag skriver. De personer som upprörs av det jag skriver kan låta bli att läsa. Det vore bäst för alla parter.

Detta är den senaste kommentaren jag raderade. Från någon som heter Lovisa. Antingen mår Lovisa väldigt dåligt och blir inte bemött med kärlek eller också vet hon inget om psykisk ohälsa. Hon passade på att skriva den på ett inlägg där jag glömt stoppa möjligheten att kommentera. Men syftar på de tidigare inläggen där hon inte kunde skriva något.

Gillar