I väntan på mina barn

Jag väntar på att Johanna ska komma hem från terapeuten och på att Sanna, Petter och Ida ska komma från Jönköping.

Jag känner mig lite pirrig av längtan och förväntan!

Trots att jag påmint Josefin om middagen för Petter typ varje dag i två veckor, så var hon helt ovetande när jag påminde henne idag igen. My god!

- Fyller han år? Jag har ju inte köpt någon present...

- Haha, köp en Trisslott. Han önskar sig nämligen pengar, svarade jag.

Klockan ett följde jag Johanna till Andreas och sedan promenerade jag hem. På vägen köpte jag en ny dator och mat på Subway, som jag käkade på en parkbänk på Mariatorget.

På förmiddagen låg jag på bryggan i en och en halv timme. Jag började med en lång simtur.

Träningen gick åt helvete! Nerven låg i kläm i ryggen under hela benpasset och jag fick liksom inte loss den, hur mycket jag än trixade. Trots det kämpade jag i nittio minuter, men jag kunde inte belasta vänster ben lika mycket som vanligt. Jag funderar på om det är den receptbelagda Diklofenaken som inte är lika bra som den tidigare receptfria. Trots att dosen är den dubbla. Kanske är det som med bensinen, att den är utspädd med en massa skit och tappar effekt. Det fanns ju en anledning till att den blev receptbelagd. Det var första gången jag tog den receptbelagda idag.

Efter simningen och vilan på bryggan kändes nerven inte lika klämd längre och bråkade inte alls under min 6 km promenad hem. Inte heller under promenaden från Andreas på Luntmakargatan. Kanske tar den 2-3 timmar innan effekt? Jag ska ge den några försök till, innan jag återgår till mina receptfria. Jag har några förpackningar kvar, som jag köpte innan 1 juli förra året. När de är slut får jag väl åka till Spanien och köpa Diklofenak. Alla andra värktabletter brukar jag köpa där, så de har nog bra Diklofenak också.

Om tre timmar ska vi äta födelsedagsmiddag på Mårten Trotzig - mysigt! Innan dess ska jag hjälpa Petter och Ida att checka in på Hilton (de hittar inte dit och det är bokat i mitt namn) och hitta en parkering till bilen. Det borde inte vara svårt runt klockan 17 en måndag i juli...

Gillar