I natt ska jag sova

Det är ganska otroligt, att jag klarat den här dagen trots förra nattens dåliga sömn. Tack och lov somnade jag om vid fyratiden och fick ytterligare två och en halv timmes sömn, innan klockan ringde vid halv sju.

Passet med Farid gick bra. Jag var stark. I axelpressen brukar jag ha femton kilo per arm och häromdagen ökade jag till tjugo kilo för första gången. Idag la han på tills jag hade 27,5 kilo per arm. Och jag klarade åtta plus sex reps. Gött!

Inte ens på bryggan slumrade jag till efter träning, bad och kaffe. Jag låg där i någon timme, innan det var dags att gå hem och vidare till terapeuten.

På vägen till Andreas köpte jag en Green Mile till flytande lunch. Den fasta födan sparade jag tills efteråt, när jag käkade en sallad på Reload.

Hos Andreas pratade vi mest om situationen kring Johanna. Och jag fick hans stöd i mitt nya upplägg. Jag kan inte berätta om det än, men det är väldigt kontroversiellt och något vi aldrig testat tidigare. Jag har bollat det med ytterligare några personer jag känner förtroende för. En av delarna består i att byta ut Johannas psykolog mot Andreas. Med start nästa vecka. Johanna är med på det hela.

När jag kom hem vid halv fem var Johanna på stan med en kompis. Min nya strategi har redan fått positiva effekter. När hon kom hem fick jag dessutom se att hon var iklädd shorts. Det har hon inte haft på flera år. Wow!

Vi satt och pratade en stund på balkongen, innan hon var tvungen att ta itu med alla sina gårdar på Hayday och jag skulle ta en promenad. Jag blev tvungen att ta en extra Diklofenak för ryggen och klippa hål på en blåsa på foten innan jag gick. Första kilometern haltade jag både på vänster höft och linkade på höger fot, men det släppte efter en stund. Det blev en runda på drygt åtta kilometer.

Till middag värmde jag en fiskgryta från Picard och sedan tog jag flera droppar Theralen. I natt ska jag sova! För klockan nio i morgon bitti är det PT-pass igen. Med Kenny. Cirkelpass tillsammans med Ulrica. Puh! Just nu känns det väldigt jobbigt, haha!

Jag funderar på att inte ens boka några PT-pass de närmaste veckorna. För att verkligen ha en helt obokad kalender. Jag tror att jag behöver det. Visserligen har jag en tid hos frisören på fredag och en tid hos naprapaten nästa onsdag, men de är sent på eftermiddagarna. Och det är bokningar som GER mig något. De tar inte någon energi.

Dags för dusch och nedvarvning!

Gillar