Huvudvärk

Innehåller affiliate-länkar

Jag har haft lätt huvudvärk i ett par dagar (sedan jag blev arg på mäklaren), men i natt var den värre än på dagarna (trodde huvudet skulle sprängas när jag var på toaletten vid tretiden) och jag tog en Ipren och två Alvedon till morgonkaffet klockan fem.

Huvudvärken höll sig undan hela träningspasset, även om jag inte kände mig helt hundra. Jag körde ändå ett hyfsat bra tretimmarspass. Bröst, axlar, triceps och ben. Med core, rehab och stretch i slutet som alltid. Öronpropparna tog jag dock ur efter bara tio minuter, för det var jobbigt att höra mina egna andetag. Som man gör när man håller för öronen. Eller är det bara jag? Jag har generellt väldigt svårt för allt som "täpper till" huvud och hörselgångar. Jag klarar inte att ha något knutet runt halsen (typ scarfs), jag kvävs i mössa och jag kan inte ha öronproppar/hörlurar. Och jag DÖR om jag är täppt i näsan.

Jag förstår barn med npf-diagnoser, som ofta är väldigt känsliga mot allt som sitter åt. Eller lappar som kliar. Förmodligen har jag någon diagnos. Jag klarar ju inte bygel-behå och kläder som är obekväma heller. Allt måste vara mjukt, töjbart eller sitta väldigt löst. Och INGET får täppa till någonstans runt huvudet. Jag har till och med svårt att andas med glasögon. Jag liksom kvävs bakom glasen. Ögonen får ingen luft.

Nå, jag tog mig igenom träningspasset och sedan promenerade jag hem via Tanto. Det var väldigt skönt väder, men anledningen var att hämta det där paketet på Odicho, som jag inte kunde hämta igår. Då satt det en lapp i fönstret, att ägaren skulle komma tillbaka om en halvtimme. Idag satt han utanför och rökte vattenpipa och stönade demonstrativt när jag kom och störde. Men jag fick mitt paket. Med en massa godsaker från Tyngre. Hur skulle jag få i mig tillräckligt med protein utan dem?

Just nu väntar jag på en hämtning från TipTapp. Den gamla klösbrädan, som jag äntligen ska bli av med (för 200 spänn). När den blivit hämtad (om sju minuter) ska jag gå till Medborgarplatsen och lägga i en ny månadsdekal i Jossans bil (som står på min plats). Det är ju ny månad på måndag och jag vill inte riskera att glömma det i morgon. På hemvägen ska jag köpa vegetarisk kebab, för ikväll ska jag göra kebabpizza med kebabsås. Riktig kebabsås. Inte Stockholms-kebab-såser (röd och vit). Jag har fått tag i ett recept från Jönköping. Där de bästa kebabpizzorna bakas. Jag har redan rört ihop såsen, men har inte provsmakat. Den behöver stå till sig i kylen några timmar.

Jag har egentligen tänkt ta en timmes promenad i eftermiddag, men valde att boka TipTapp i stället. Och nöja mig med promenad hem från gymmet, till bilen och senare till solariet med Johanna. Mina ben känns ganska stumma och huvudvärken har kommit tillbaka. Jag har tagit nya tabletter och hoppas orka ta itu med en månads kvitton när jag kommer tillbaka från bilen (och affären).

Gillar