Hög på posering

Jag har just kommit hem efter veckans session hos poseringscoachen. Det är ett ganska stort projekt varje torsdag eftermiddag. Jag måste gå hemifrån kvart över ett, för att hinna byta till tunnelbanans blå linje vid T-centralen och gå från Stadshagens station till Lindhagen centrum i god tid till klockan 14. Sedan håller jag och Maria på i en timme till klockan 15 och därefter tar det drygt en halvtimme hem. Då behöver jag ju ingen marginal.

Det gick riktigt bra idag. Maria märkte att jag hade övat ordentligt och att saker och ting börjar automatiseras. Både poserna och övergångarna. Även om jag måste hitta bra "moves" till armarna, för att de ska röra sig på ett naturligt sätt och inte se stela ut. Eller onaturliga.

Idag fick jag ta ytterligare ett steg i utvecklingen. Vi började sätta ihop en personlig sekvens till finalen. Om jag går vidare till den. Då ska man göra fyra fria poser. Plus en hälsning.

Att det kändes extra bra idag berodde säkert på att jag bara hade en bikini på mig. Inga cykelbyxor och ingen sport-behå. Och att Maria sa att jag ser bra ut. Att jag inte behöver känna mig orolig för att inte platsa i tävlingen. Puh! Hon är ju ändå domare i SM och vet vad hon pratar om. Jag kände mig faktiskt mer "hög" än slut på energi när jag gick därifrån. Genom ösregnet till tunnelbanan.

Maria fotade idag också och om bilderna ser bra ut, så lovar jag att dela med mig när hon skickar dem. Tills vidare får ni se en bild från poseringsrummet på gymmet. Från i förmiddags.

Gillar