Helgen tog en helt oväntad vändning

Den där Tinder-dejten... Shit! Jag trodde bara att det skulle bli en timmes tidsfördriv i brist på annat en regnig lördagseftermiddag. Jag hade verkligen inga förhoppningar. Det har jag aldrig. Det är snart sjutton år sedan skilsmässan från barnens pappa, så varför skulle just den här mannen vara mer intressant än alla andra som passerat revy genom åren?

Vi tog en fika på EspressoHouse i Liljeholmen. H kom först och tog ett bord. När jag kom dit reste han sig och gick och köpte varsin kaffe. När han kom tillbaka och satte sig hade jag hunnit bli nervös. Det brukar jag inte bli. Men han var så snygg!

Jag ska inte avslöja för mycket nu och jag ska inte ta ut något i förskott, men vi träffades igen igår kväll och tog ett glas vin på Rival. Och pratade i fyra timmar!

Och nu i eftermiddag har jag varit hemma hos honom i Huddinge. Det var alltså tredje gången vi träffades och jag gillade fjärilarna jag fick i magen, när han öppnade dörren.

Igår förmiddag visste jag inte ens att han existerande. Ett drygt dygn senare har han vänt uppochner på min förutsägbara tillvaro, haha!

Trots att jag bara sov fyra timmar i natt, så körde jag ett tre timmar långt benpass på förmiddagen och promenerade drygt 15000 steg. Planen var att vi skulle promenera i Huddinge också, men det ösregnade så jag och H drack kaffe och åt rabarberpaj i stället. Mysigt! Och jag glömde bort tiden. Johanna ringde och slet mig abrupt tillbaka till verkligheten och insikten att det var dags att åka hem och laga middag.

Gillar