Heldag på bryggan med sällskap och bad

Klockan var nästan halv elva, innan jag hade kört klart mitt benpass på gymmet, köpt kaffe och ostfralla och satt mig på bryggan. Det skulle bli en riktigt varm dag och jag var inte helt säker på hur länge jag tänkte stanna i solen. Mina unga gymkompisar skulle till Tanto och fira en av tjejerna som fyllde år i veckan, så jag trodde att jag skulle bli ensam. Men tji fick jag. Först kom ett par killar från gymmet och sedan kom min kompis Cissi och därefter en kompis till henne.

Precis som vanligt slog jag mina tre flugor i samma smäll klockan två. Mat, toalett och kaffe på Kato. Perfekt! Under tiden jag väntar på maten hinner jag precis gå på toaletten och hälla upp en mugg kaffe, som jag tar med mig i handen och dricker FÖRE maten.

Det var helt olidligt varmt, så Cissi föreslog att vi skulle gå till en stege längre bort (inte där vi hittade liket) och bada. Vilket vi gjorde. Det var helt gudomligt skönt! Vi fick liksom livet tillbaka. Gången därpå gick vi dit utan skor och simmade hela vägen till lik-stegen (ca 100 meter) och klättrade upp där. Så jäkla skönt! Jag fattar inte varför jag plågade mig i värmen hela förmiddagen utan att bada.

Klockan var nästan fem innan jag gick hemåt. Och jag hade kunnat slappna av till 100%. Johanna är kvar hos Josefin (ända tills i morgon) och de skickade bild på mat de lagat. Fisk, potatis och någon slags remouladsås. Så duktiga!

Nu ska jag vätska upp mig (med en Monster jag hittade i kylen) och vänta tills det blir lite svalare ute, sedan ska jag ut och promenera. Min plan är att gå längs både Norr och Söder Mälarstrand. Och köpa en glass på vägen. Det har jag varit sugen på hela dagen. Och jordgubbar. Men det har jag redan köpt och ska äta till kvällsmat när jag kommer hem.

I morgon ska jag och Cissi ligga på kajen och sola och bada och simma igen!

Gillar