Heldag i solen

I morse körde jag ett riktigt fusk-pass på gymmet. Inte för att jag fuskade med vikterna, men jag tränade bara i en timme i stället för två. Det blev dock ett hyfsat benpass. Någon annan hade säkert tyckt att det var tufft, men jag jämför ju bara med mig själv och min egna prestation och egna vanor. Och då var det ett fusk-pass i jämförelse med vad som är normalt. För att vara mig.

Det berodde på att jag ville ut i SOLEN. Jag ville få en heldag på bryggan. Från klockan tio prick. Och det lyckades jag med. Kaffe och fralla (dock från Hemköp) inhandlades och handduken låg på trädäcket klockan tio. Och jag hade fått av mig träningskläderna och hoppat i bikinin.

Och där låg jag sedan. I flera timmar. Med bad mellan varven. För ovanlighets skull lyssnade jag på musik. Det brukar jag ALDRIG göra, men det var riktigt stämningsfullt och mysigt. Det hjälpte mig att skärma av, eftersom det var för mycket folk runtomkring. Musiken hjälpte mig in i en egen bubbla.

Klockan halv fyra plockade jag ihop mina saker och började gå hemåt. Då hade jag varken ätit eller druckit kaffe sedan klockan tio och var nästan svimfärdig. En Nocco och en banan hade jag dock fått i mig, men det hjälpte inte mycket. Stapplande tog jag mig den dryga kilometern till Tanto Juicebar, där jag fick i mig kaffe (med påtår) och en acaibowl. Den fick bli dagens sena lunch.

Därefter tog jag en omväg hem. Totalt sju kilometer. Med tung ryggsäck. I solen. Jag var hemma kvart över fem. Där möttes jag av en pigg och glad Johanna, som hade haft besök av en kompis. De hade gjort armband och hon sprang genast och hämtade ett som hon hade gjort till mig. Vad glad jag blev!

Nu ska jag och Johanna åka till Östermalm och passa Milly några timmar. Josefin skulle på någon fest med fotbollsspelarna eller vad det var. Vi ska beställa mat med Foodora och jag tänker lämna Johanna och Milly och ta en kvällspromenad på Djurgården. Det är planen för kvällen!

Gillar