Hamburgare och kebabtallrik

Idag har jag ätit en stor kycklingburgare från Max till lunch (på väg till terapeuten) och kebabtallrik med strips till middag (tillsammans med Johanna när jag kom hem).

Det låter riktigt illa för någon som går på diet, va?

Faktum är att det inte var så himla farligt. Kycklingburgaren blev 400 kcal och rejält med protein. Det var en "lättare" lunch än den pokébowl jag brukar äta (611 kcal).

Kebabtallriken var 100 gram strips gjorda i airfryern, 100 gram vegetarisk kebab, isbergssallad och 20 ml kebabsås. Totalt 420 kcal. Vilket blev alldeles för lite, så jag gjorde blåbärsproteinglass till efterrätt (120 kcal). Mums!

Det har varit en hyfsat bra dag, förutom att Johanna inte orkade följa med till Andreas. Jag fick alltså ta båda timmarna hos honom. Men vi fyllde dem lätt i alla fall. Han jobbar alltid i tvåtimmarspass, så det är Johanna som brukar få en av mina timmar.

Innan terapeuten var jag naturligtvis och tränade. Det blev nästan fyra timmar idag också. Josefin kom dit i en timme och jag körde med Farid i en timme. Fokus rumpa. Att det ska vara så jävla omöjligt att bygga den? Resten av min kropp bygger jag lätt. Men inte glutens maximus.

I slutet av passet gick jag in i poseringsrummet och körde dagens övning på poserna också. Check på det!

Gillar