Halvdagspass

Idag har jag varit i rörelse hela förmiddagen. En halvtimmes promenad till gymmet, två och en halv timmes benpass och därefter en dryg halvtimmes promenad hem, via Coop för att handla. Jag gick hemifrån klockan 07:50 och var tillbaka klockan 11:30. Och hade redan klarat av mina dagliga tränings-, promenad- och förbränningsmål. Jag har satt ett förbränningsmål på 1000 kcal per dag.

På benpasset brände jag 650 kcal. Totalt 1006 kcal under förmiddagen.

Det blev ett ganska tufft pass. Jag satte PB i bensparken (leg extension) på 82 kg. Tio repetitioner. Dessutom vågade jag mig på både raka marklyft och sumpmark, trots ryggproblemen. Det var nog inte helt smart, för det gjorde ondare efteråt, trots att jag lyfte lättare än vanligt (bara 50 kg respektive 35 kg i stället för typ 70 kg och 50 kg).

Jag är galet taggad på att ta träningen till en ytterligare högre nivå just nu. Så jäkla typiskt att ryggen bråkar med mig. Men, men, jag ska inte klaga. Jag kan ju fortfarande träna!

På vägen hem köpte jag en stor kaffe att ha i handen på promenaden. Min nya vana (när vädret inte tillåter häng i solen på något trevligt ställe). Den räcker exakt hela vägen hem.

Gillar