Håller jag på att bli sjuk?

Redan på vägen från tunnelbanan till gymmet kände jag mig seg. Jag fick mjölksyra i benen och blev andfådd i den lilla uppförsbacken vid Grillska gymnasiet. Hur skulle det gå att köra ett benpass? Tur att jag inte skulle köra med Farid!

På gymmet var det nästan folktomt. Inget kul folk alls. Alltså fick jag inte mer energi av stämningen där inne heller. Ofta är det avgörande för hur ett bra pass, vilka andra människor som är där. Idag var det helt energilöst.

Efter tjugo minuter på cykeln (i lugnt tempo) bestämde jag mig för att börja lätt. I maskiner, muskelgrupp för muskelgrupp. Inga böj eller gående utfall idag inte. Om jag inte kom igång vill säga. Det händer ganska ofta, att jag är seg i början men sedan slutar det med tyngsta och bästa passet ever. Om det kickar till i kroppen.

Vilket det inte gjorde idag. Det var segt rakt igenom. Trots det körde jag ett två timmar långt benpass. Och jag vet fortfarande inte om det var jag som var seg eller om det var dålig energi på.

Men jag känner inga andra symtom än seghet. Och seg är man ju ibland utan att vara sjuk .Framförallt om man känner efter lite för noga, vilket jag gör eftersom jag ska åka till Jönköping i morgon och träffa en massa folk både i morgon kväll och på onsdag. Jag vill INTE åka dit och dra med mig någon smitta. Tänk om jag har covid?

Under dagen idag måste jag ta beslut. Ska jag avboka hotellet, ställa in middagen med Ulrika i morgon kväll, meddela Sanna och Petter att jag inte kommer och be att få länkar till mötena på onsdag?

På vägen hem från gymmet gick jag in på Lidl i Liljeholmen och köpte en valnötsfralla. Jag har varit sugen på en sådan sååååå länge! Mums!

Nu ska jag äta, dricka kaffe, duscha och åka till Andreas!

Gillar