Gymmet och Djurgården (och smitning från gårdsstädning)

Idag fastnade jag på gymmet i närmare fyra timmar. Jag körde bröst och axlar, men la in både rygg (fokus på latsdrag) och ben (bara lätta genomkörare) också. Och triceps såklart. Det ingår ju i press-passen. Det blev en sväng in i poseringsrummet också. Såklart.

När jag var på väg hem från gymmet messade Johanna att hon skulle äta resterna av sin pokébowl till lunch. Den jag köpte till lunch igår. Som hon dessutom åt till middag igår kväll. Alltså uppdelad på tre måltider. Totalt 611 kcal. Jag sliter mitt hår i frustration, men vad ska jag göra?

Det innebar att jag fick nöja mig med att värma en portionsrätt från Picard och äta ensam.

Efter maten tog jag tunnelbanan till Östermalm för att ta en promenad med Jossan och Milly på Djurgården. Det hade varit strålande sol på förmiddagen, men nu mulnade det på. Men det var ändå hyfsat skönt höstväder, även om det blåste och temperaturen låg på max 5-6 grader.

När vi kom tillbaka samlade Josefin ihop alla kvitton hon kunde hitta, så att jag kan påbörja avstämningen mot kontoutdraget. Vi bestämde att hon ska göra det själv framöver. Men jag ska göra klart allt inför detta årets (200901-210831) bokslut först och därefter visa henne hur hon ska göra. Min plan är att använda den här lördagskvällen till att komma igång.

Jag hade lite lätt ångest på vägen hem. Det är nämligen gårdsstädning i föreningen idag och jag smet igen. Precis som i våras. De hade fortfarande inte börjat när jag tick hemifrån, men skulle vara i full gång när jag kom tillbaka. Och jag måste passera via gården.

För att skjuta upp det jobbiga ytterligare passade jag på att handla mat. Det skulle kännas lättare att passera med en matkasse än med två fria händer. Om någon ifrågasatte eller försökte haffa mig.

Men det gick över förväntan. Alla befann sig längst in på gården och i växthuset, för att äta korv när jag smet förbi. Toppen!

Nu är frågan om jag ska börja plocka med alla kvitton eller om jag ska skjuta upp det ytterligare genom att ta en dusch (har fortfarande träningskläderna från gymmet på mig) och öva på att gå i klackarna? Och sedan är det nog dags att laga tacos...

Haha, nä jag MÅSTE komma igång! Även om det bara blir en enda månads kvitton, så kommer det kännas skönt att ha börjat. Det har hängt över mig länge och tar mycket energi att ha det framför mig. Egentligen tycker jag att det är roligt när jag väl kommer igång. Det är en typisk Anso-syssla. Något som passar mig och kvalar in under både mina intresseområden och personliga styrkor. Det största problemet att ta mig den tiden. Och att sitta på en stol i flera timmar, med min jävla ischias som skriker. Ännu en anledning att göra lite då och då. Med start nu.

Gillar