Gift vid första ögonkastet

När jag och Johanna satt och åt middag vid sextiden frågade hon om hon fick åka till Josefin ikväll igen. Med tanke på att hon sovit halva dagen (och mer därtill) så kunde hon tänka sig att ligga och trängas med Milly i natt igen. Johanna somnade förresten inte förrän klockan fyra i morse, så det var inte konstigt att hon sov ända till eftermiddagen.

- Det är klart att du får. Har du frågat Jossan?

- Det var hon som frågade om jag ville. Hon tycker nog också att det är kul när vi hänger. Vi ska spela Hayday och Wee och jag ÄLSKAR verkligen Milly!

Johanna försvann upp för att packa och kom ner fem minuter senare.

- Tycker du att jag ska ta tunnelbanan eller en Bolt? frågade hon.

- Du vlll att jag ska svara Bolt, haha! Men spara de resorna tills det är kallt eller regnar. Nu är det ju skönt väder. Du blir så stolt om du tar tunnelbanan. Dessutom är det gratis. Då kan du bjuda Jossan på mat för Bolt-pengarna.

- Det har du rätt i. Jag tar tunnelbanan!

Duktig tjej. Hon tar verkligen sjumilasteg framåt i utvecklingen nu. Det är fantastiskt att se!

Barnfri kväll igen alltså. Och en tyst natt utan ljud från en vaken tjej.

Jag ska titta på Gift vid första ögonkastet om en stund. Näst sista avsnittet tror jag. Det ser ovanligt bra ut för alla tre paren den här säsongen. Det blir spännande att se vad de bestämmer sig för nästa vecka.

Jag har nog tittat på alla säsonger. Förmodligen eftersom jag var med i säsongen som spelades in sommaren 2015. Inte som brud. Bara som gäst på bröllopet och som vän till brudgummen. Han hade inga vänner, så jag var där som statist. Just hans äktenskap gick helt åt helvete. Han avbröt till och med sin medverkan innan inspelningen var klar. I efterhand förstår jag varför han inte hade några vänner och varför bara ett fåtal i hans släkt ställde upp i programmet. Han måste ha varit bipolär eller något liknande. Egentligen ganska lik Johanna i sitt mående, haha!

En bild på mig tagen på bröllopet som spelades in ute på Lidingö en fantastisk sommardag 2015. Det har blivit lite fler tatueringar sedan dess. Och betydligt större muskler.

Gillar