Gårdagens ensamma eftermiddag

När flickorna äntligen hade kommit iväg till Jönköping, efter inlåsning av hund i bil och min akututryckning till Östermalm, så var klockan kvart i ett. Eftersom vädret var fint och jag inte hade stannat på bryggan efter träningen, så packade jag ryggsäcken och vandrade tillbaka till Liljeholmskajen.

Där köpte jag en pokébowl (kyckling) på Kato och gick för att sätta mig på bryggan. Framför mig såg jag Magnus och en annan tjej jag lärde känna när jag jobbade på ett gym i stan. Där jag även lärde känna Magnus. Vi satte oss tillsammans på bryggan.

Vad trevligt med sällskap! Jag hade känt mig lite ensam, övergiven och låg när Josefin och Johanna åkte. Det hade tagit en del energi att pusha Johanna och hantera hennes ångest inför resan. Det kommer ett separat inlägg om det senare.

Magnus och Annika stannade någon timme, sedan stannade jag ensam i ytterligare en timme, tills solen försvann från den delen av kajen. Då gick jag till Liljeholmstorget, för att göra några ärenden (hämta ut medicin till Johanna och göra ett gäng extranycklar till Josefin) och för att återigen försöka shoppa. Ärendena klarades av men det blev inga inköp. Trots flera tappra försök.

Från Liljeholmen gick jag via Tanto Juicebar och tog en acaibowl, innan jag gick vidare ända till Kajsas på Kajen och hem via Nytorget. Jag hade fått två sprickor i fötterna och hade rejält ont. Från hälsporre, till ont under framfoten, till blåsor, till tappade tånaglar till sprickor. Men jag kämpar tappert vidare med mina promenader, haha!

När jag väl kom hem tog jag en efterlängtad kaffe på balkongen, innan jag tog itu med en del datorjobb. Till middag blev det en låda från Picard.

Nu ska jag tejpa mina sprickor med både Compeed och hudtejp (för att inte plåstren ska lossna) och gå till gymmet för att köra ett benpass!

Gillar