Gårdagens eftermiddag och kväll

Trots att jag hade tänkt promenera hem från Fridhemsplan tog jag tunnelbanan med Johanna. Det hade blivit så varmt och kvavt ute, att jag ville byta till shorts och promenera ännu längre i stället.

Och det gjorde jag. Det blev nio kilometer längs Årstaviken. Ända bort till Danvikstull, där jag vände och gick tillbaka till Anna Linds park och upp förbi Nytorget till Mosebacke. Jag ville till den absolut bästa platsen för mitt kaffe. Då var klockan kvart i fem och jag satte mig i den fridfulla oasen med kaffe och en ostfralla.

Därifrån gick jag ända till Rosenlundsgatan för att hämta ett tungt paket till Johanna. Med drickor. Och det var JÄTTETUNGT och det var ungefär en kilometer hem. När jag vilade för andra gången messade jag en bild till Johanna och hon erbjöd sig att komma och möta mig och hjälpa till. Puh!

Det var drickor hon fått i ett samarbete.

Resten av kvällen var lugn. Jag lagade middag och sedan satt jag på balkongen och skrev det förra långa inlägget om våra senaste somrar. En kompis till Johanna kom förbi en kort sväng, för hon hade uttryckt att hon inte mådde så bra. Hon fick en bukett blommor. Så gulligt!

Jag tror att Johanna har sovit bra i natt. Hon käkade nudlar när jag gick och la mig vid tiotiden och jag har inte hört henne i natt. Hon tog Melatonin innan nudlarna (sa hon i alla fall).

För min del väntar en promenad till gymmet och ett benpass! Vädret verkar bli ostadigt med växlande sol och regn. Dock 22 grader. Dagens planer är oklara efter träningen. Johanna har inga planer och känns lite låg, så jag behöver nog hålla ett öga på henne. Lite hemarbete framför datorn kanske? Jag borde ta tag i maj månads underlag till redovisningen.

Gillar