Fullmåne över Södermalm

Även den här natten har varit över förväntan. Visserligen två toalettbesök, men somnade snabbt om båda gångerna. Trots att min onda fot värkte och pulserade. Den blir bara värre och värre. Tur att jag ringde till Spinecenter i förrgår och fick en läkartid nästa vecka.

Tio i sex steg jag upp och gick ner till kaffemaskinen. Nu sitter jag i köket och tittar ut på fullmånen. Med tredje koppen kaffe. Petter sover i soffan.

När han vaknar ska jag köra igång en tvättmaskin med hans sängkläder. Jag ska också väcka Johanna, för hon ska till bästa frisören Natalia på Jade STHLM idag och bli fin i håret. Tatuering i förrgår och frisör idag - bra att hon kommer utanför dörren den här veckan också. Förra veckan var hon ju i Helsingborg och Ullared.

Själv ska jag till gymmet när Petter åker hem och i eftermiddag är det ny lektion hos Maria (poseringscoachen). Den här veckan har jag ingen ångest över att jag inte övat och jag känner mig inte lika nervös. Jag har ju tittat på de där Youtube-klippen från Luciapokalen 2018 och vet mer om hur det går till. Alltså behöver jag inte känna mig lika lost.

När jag kommer hem ska jag sätta mig med skrivbordsjobb som hamnat på efterkälken i och med Petters besök och sedan ska jag njuta av en kväll med egentid och serie i soffan. Det är jättekul och jättemysigt när mina stora barn kommer på besök, men det tar också på mina sociala krafter att umgås varje vaken stund. Nu måste jag hinna återhämta mig innan Sanna kommer på söndag eller måndag och stannar i två dagar.

Tack gode gud att de inte har familj och småbarn som kommer hit också, haha!

Gillar