Frikjent

När jag vill ha tips på bra serier, så frågar jag Johanna eller Sanna. Framförallt det Sanna rekommendera passar alltid mig. Senast jag frågade tipsade hon om Lyckoviken, Hem till jul och Frikänd. De sista båda är norska. Jag har börjat gilla norska serier. Även Exit.

Lyckoviken och Hem till jul tittade jag på för ett tag sedan och nu har jag just kollat sista avsnittet av Frikänd. Jag kommer verkligen sakna den på kvällarna framöver. Den har några år på nacken (2015) men båda säsongerna var jättebra. Det var värt att skaffa HBO för att kunna titta.

Nu får det bli Vargen kommer den närmaste veckan. Jag har sett halva första avsnittet, för att kunna säga till Johanna att jag börjat titta. Men sedan ville jag se klart Frikänd först. Och i förrgår kom ett nytt avsnitt av Snöänglar, så det har kommit annat emellan. Eftersom jag aldrig (väldigt sällan) sätter mig i soffan förrän klockan 21, så tittar jag sällan på mer än ett avsnitt (av något av det jag följer) varje kväll. Klockan 22 ska jag helst gå och lägga mig och dessutom vill jag gärna se lite nyheter.

Gillar