Fredagsträning: 3 timmar ben

Idag har jag hur mycket ork och energi som helst på gymmet. Den tog inte slut. Förmodligen berodde det på PWO:n jag tog innan. Eller på att jag träffade och pratade med trevliga människor, som ständigt fyllde på mitt energiförråd. Anders, Robban, Rickard, Josef och lite småprat med ytterligare personer.

Efter tre timmar gav jag upp. Trots att jag kört ett tre timmar långt och stundtals väldigt tungt benpass, så var jag varken i behov av kaffe eller mat när jag lämnade gymmet strax efter elva. I stället tog jag tunnelbanan direkt in till stan för att gå på jakt efter påslakan. Igen. Jag hade sett ett rosa set i linne på H&M Home, men det fanns inte i Hornstull när jag kollade där igår. Så jag åkte till Drottninggatan. Där fanns det inte heller (bara till dubbeltäcke), så jag gick vidare till Biblioteksgatan. Fortfarande med hur mycket energi som helst.

Och där fanns det två stycken i rätt storlek! Jag köpte ett underlakan och två vita örngott i linne också.

På vägen hem köpte jag en chevresallad och en kaffe på Östermalms tunnelbanestation. Salladen att ta med hem och kaffet i handen på tåget. Klockan hade hunnit bli tolv, så det smakade riktigt gott med kaffe! Efter träning, lyckad shopping och en kaffe i handen kändes livet helt perfekt just då.

Dessutom hade jag styrt upp en dejt tills ikväll, med en kille jag fått kontakt med på Instagram. Jag vet inte hur det kom sig att vi började följa varandra. Häromdagen kollade jag hans story och dagen efter kommenterade han mitt inlägg. Sedan började vi skriva. Jag har aldrig träffat honom. Så det ska bli spännande. Vi ska ses på Rival och ta ett glas. Om det är trevligt, så går vi vidare och äter någonstans. Men jag måste alltid (har min terapeut sagt) skapa mig möjlighet att bryta/avvika om jag behöver. Därför börjar vi med ett glas och inte en längre sittning, förrän jag vet om det är en människa jag vill ägna en större del av kvällen åt.

Gillar