Fredagslyx

Häromdagen sa Johanna att hon ville sova hos Josefin i natt. Alltså fredag till lördag. Jag blev jätteglad över att de vill hänga med varandra igen! Precis som förra helgen.

Det är såklart valpen Milly som lockar Johanna dit just nu, men under deras uppväxt var de väldigt tajta och gjorde allting tillsammans. De flyttade mellan mig och sin pappa tillsammans, gick alltid på samma avdelning. dagis och jag har rest väldigt mycket med dem. De har alltid haft varandra.

2018 blev Johanna omhändertagen och Josefin träffade Josef och då gled de isär. De var ifrån varandra i ett helt år och när Johanna kom hem befann de sig på helt olika plats i livet. Det hände möjligen att Johanna gjorde naglar på Josefin eller att Josefin köpte cigaretter till Johanna.

Det vore så fantastiskt roligt om de börjar umgås igen! Vilken vinst för oss alla tre!

Jag bad dem ta bilder och skicka till mig. Att lägga i bloggen. Och der gjorde de, haha!

Det passade så bra att Johanna var hos Josefin ikväll, för jag skulle till frisören (min kompis Carola)och göra keratinbehandling. Jag var där och färgade håret i tisdags, för att vi inte skulle ha alla moment idag. Det tog ändå drygt tre timmar idag. Och tre i tisdags.

När jag flyttade mig mellan frisörstolen och sköljningarna (tre gånger) kände jag hur en grym träningsvärk började kicka in. Redan! Jag körde ett riktigt hårt benpass ihop med Sami i morse. Vi började med 120 utfallssteg med stång. My god! Jag kommer inte kunna gå i morgon.

När jag var blank och fin i håret gick jag och Carola till East och käkade. Vi hade en dryg timme på oss, innan restaurangen stängde vid halv nio. Det här med coronarestriktioner passar mig fantastiskt bra. Åtminstone ibland. Annars hade det säkert blivit en alldeles för sen kväll för mig.

Carola följde med mig hem för att ta en kopp kaffe och titta på den nya lägenheten. Hon hade dessutom med sig en fin inflyttningspresent - en ljusbricka och ljuslyktor i guld.

Vilken fantastiskt lyxig eftermiddag och kväll jag fick!

Gillar