Fredagsfilmning

Jag promenerade både till och från frisören. Totalt fem kilometer. Det blev en perfekt eftermiddag, med både rörelse, frisk luft och ett par sköna timmar hos Natalia.

Jag fick låna löshår av henne, som jag kanske ska ha på tävligen. Johanna ska få sätta i det (med clips) på prov. Och på tävlingsdagen om jag bestämmer mig för att använda det.

När jag kom hem lagade jag middag. En räkwok från Picard, som jag kompletterade med ytterligare en stor burk skalade räkor. Jag vill ju ha mycket protein i maten och inte bara typ fem räkor som det hade blivit annars. Det blev jättegott och till och med Johanna åt med god aptit. Hela sin portion.

Efter maten riggade hon kvällens studio i vardagsrummet. Jag plockade fram bär och vindruvor och olika sorters nötter. Och taggade fredagsmys med frågestund framför kameran.

Inspelningen gick nog ganska bra. Men det ska ändå bli jobbigt att titta på mig själv när den är klar och publicerad. Men det dröjer nog några dagar, för Johanna har ytterligare två videos att redigera och de ska nog upp på kanalen före denna.

Förutom tävlingen och att stå på scen, så utmanar jag mig alltså framför kameran den här hösten. Något jag INTE är bekväm med, haha!

Gillar