Fredag eftermiddag på Fältöversten

På vägen hem från gymmet köpte jag varsin Ohana BowlOh Poké till mig och Johanna. Vi blev jättesugna på det igår kväll och skulle beställa med Foodora, men då hade det stängt.

Jag kom hem före Johanna. Hon sov ju hos en kompis i natt och skulle komma hem vid halv två. Men då hann jag duscha och fixa lite saker innan lunchen.

Johanna berättade att hon och hennes kompis hade åkt till Hammarby Sjöstad i natt, när de fick veta att Einar hade blivit skjuten där. För att se om det verkligen stämde. Med tanke på alla poliser och avspärrningar, fick de genast bekräftat att det var sant. Hon var märkbart tagen av vad som hänt. Men det var ännu värre med Josefin. Hon kände Einar och han hade sökt henne mindre än ett dygn innan han sköts ihjäl. Trots att hon var ledsen och inte kunde äta, så tog hon sig till gymmet och sprang på löpbandet på förmiddagen.

För att distrahera henne och få lite koll på henne, så träffades vi dessutom på Fältöversten klockan fyra. När jag hade gjort påfyllning på (och rejält kortat ner) mina naglar. Vi gick och fikade och sedan shoppade vi lite. Kaffe och shopping är verkligen den bästa medicinen när tillvaron rämnar. Näst efter träning och promenader, men det hade hon redan gjort. Hon tog en promenad på Djurgården med Milly mitt på dagen.

Jag hade tänkt köpa en tröja, som jag hade sett på Jackie, men den var slut. Josefin däremot hittade två tröjor och en jacka (overall?) till Milly.

Det är väldigt svårt att skriva med mina korta naglar, när jag inte är van. Men nu ska förhoppningsvis inte mina armar och fingrar se riktigt så mycket för långa ut när jag poserar. Jag valde också ett nagellack som jag tyckte passar till tävlingsbikinin. Om det känns rätt, så väljer jag samma lack nästa månad.

För övrigt promenerade jag fram och tillbaka till Fältöversten. Det var fint höstväder, om än lite kallt och blåsigt. Men jag klädde på mig ordentligt.

Nu åkte Johanna till Gamla stan för att pierca sig i någon studio där. Skönt att hon är 18 år, så att jag inte måste följa med. Eller att de ringer till mig från studion för att få mitt godkännande.

Gillar