Fredag eftermiddag

Detta filmade jag när jag satt vid Kajsas på Kajen med en kaffe. Jag hade promenerat till Tanto Juicebar, där jag åt min lunch i form av en acaibowl, innan jag gick till Tantostranden och la mig i en timme. Tills jag inte stod ut längre med urinlukt (jå jävla äcklig strand och sand) och skrikande barn. Då bestämde jag mig för att promenera några timmar i solen i stället. Kanske hitta en gräsmatta att lägga mig på i stället.

Jag hade tränat som vanligt på morgonen, men efter gymmet gick jag direkt hem i stället för att lägga mig på bryggan. Jag hade bestämt träff med en målare hemma. När han hade gått var jag tvungen att ta mig ut i solen.

Johanna skulle sitta hos tatueraren hela dagen från klockan elva och jag får ett slags lugn i kroppen och ett behov av att ta vara på min egentid, när jag vet att hon är sysselsatt eller i "tryggt förvar" någonstans. Därför kände jag ingen stress eller rastlöshet, utan kunde njuta "här och nu" både i juicebaren, på stranden, under promenaden och på Kajsas på kajen. Ungefär en timme på varje ställe.

Efter Kajsas gick jag tillbaka längs vattnet och tog Östgötagatan till Ringvägen och Götgatan, där jag köpte en ostfralla på Bröd & Salt, innan jag gick till Joe & The Juice i Götgatsbacken och köpte en Green Mile. Vätskepåfyllning behövdes idag!

Nu är klockan sex och jag har just kommit hem och satt mig på balkongen. Johanna är på ingång efter drygt sex timmars tatuering. Hon måste vara både öm och helt slut. Kroppen orkar egentligen inte så många timmar. Adrenalinet tar slut efter ungefär tre timmar. Första gången jag låg så länge blev jag nästan som influensasjuk resten av dagen.

Min dag i bilder:

Gillar