Fredag - träning, adventsfix och naglar

Det blev ett riktigt bra benpass med Farid på förmiddagen. Och en timme utan Farid. Och en timme på cykeln. Plus core och stretch. Ungefär tre och en halv timme. Efter träningen gick jag till gallerian i Liljeholmen och Black Friday-shoppade på Hunkemöller, åt en Ohana Bowl med kyckling på Oh Poké och köpte en adventsljusstake till vardagsrummet på Clas Ohlson.

Johanna filmade så jag var tvungen att hålla mig hemifrån till klockan 13.

När jag kom hem hjälpte jag Johanna att ta några foton och sedan satte jag upp den nya adventsljusstaken. Jag struntar i att putsa fönstren nu. Det gör jag när jag städar bort julen i stället. Det är då jag känner störst behov av att få helt rent omkring mig. Bort med allt stressande rött, fula tomtar, nerbrunna ljus och smutsen som samlats över julen. Det brukar inkludera granbarr och glitter överallt. Men i år slipper jag åtminstone barren. Tror jag. Det lutar inte åt att jag skaffar någon gran, även om risken alltid finns att jag får plötslig jul-feeling och vill ha ALLT som hör till.

Jag hann gå till Hemköp och handla också, innan det var dags att åka till Fältöversten och fixa naglarna. Johanna och jag tittade på hennes nagellack, för att jag eventuellt skulle åka till salongen och bara låta dem lägga på akrylen och sedan låta Johanna måla och lägga på schellack. Beroende på vilka färger de hade. Jag hade nämligen bestämt mig för att INTE ta den färgen jag matchade med min tävlingsbikini förra gången jag gjorde naglar. För jag ville hellre bryta av. Typ med någon av dessa:

Egentligen hittade jag ingen bra färg på salongen, men då föreslog tjejen som alltid gör mina naglar, att jag skulle göra dem i silver. Metallic-silver. Jag funderade under tiden hon byggde naglarna och det var väldigt nära att jag avböjde, men sedan kändes det skönt att bli klar. Att slippa sätta oss ikväll och måla och fixa. Så det blev metall-naglar. Som ska matcha mina silversmycken och mitt bling på bikinin. Det blir nog bra. Jag konstaterade att jag inte orkar bry mig så mycket. Inte om mina naglar. Det är ju inte dem domarna ska bedöma.

Ni ser vad olika tyget ser ut beroende på ljus? Lila/vinrött i visst ljus och brunt i annat. Det är därför jag vill ha en helt annan färg på naglarna, för att det inte ska skära sig om det är "fel" ljus på scenen.

När jag kom hem stekte jag varsin hamburgare (vego till Johanna och kyckling till mig) och nu ska vi strax gå till solariet. Jag ska bli fotad av en fotograf på gymmet i morgon. Det var därför jag måste fixa naglarna idag och jag vill ha lite mer färg på kroppen.

Nå, jag måste visa mitt vardagsrumsfönster innan vi går:

Gillar