Fotografering på gymmet

I morse steg jag upp klockan fem, för att vara på gymmet klockan sju. Lite extra piffad med tanke på dagens fotosession. Det kändes lite pirrigt och obekvämt, men en bra övning inför tävligen nästa helg. Då är det inte bara EN kamera utan MASSOR av kameror. Och inte ett gym utan en scen. Och massor av folk, domare och ett par klackar.

Tack och lov känner jag Robban sedan många år tillbaka, han har fotograferat mig tidigare och vi träffas på gymmet flera gånger i veckan. Det är inte HONOM jag känner mig obekväm inför utan KAMERAN han håller i handen.

Jag började med att cykla i en kvart, innan jag tog en bänk bredvid Robban och började värma upp med ett par hantlar. Vi tränade bredvid varandra och Robban passade på att fota lite i smyg då och då, mellan sina egna set. Då och då bad han mig att byta övning eller hålla stilla i ett läge. Efter en stund flyttade vi oss till andra delen av gymmet och valde övningar anpassade till kameran och vad som blir bra på bild. Sedan gick vi upp till övervåningen och in i poseringsrummet, där jag bytte till klackar.

Efter en dryg timme var vi klara och Robban hade ett par hundra bilder på minneskortet. Han åkte hem för att ladda upp dem och bara ett par timmar senare fick jag dem på Google Drive.

Efter fotograferingen fortsatte jag att träna i några timmar. Totalt blev det fyra timmar. Jag måste ju passa på så länge jag äter och har energi. På måndag är det svält som gäller och då orkar jag nog inte träna mer.

Här är ett urval med bilder från idag:

Gillar