Fortsättning på höft-tatueringen

Efter förmiddagens träningspass, som inkluderade en timmes PT-tid med Farid (mellan uppvärmingen och kaffepausen klockan 10) tog jag tvärbanan till Gullmarsplan, för att fortsätta på min höft-tatuering hos Kevin. Jag köpte en ostfralla som jag åt på vägen. Det blev dagens lunch, tillsammans med en Fortimel näringsdryck. Totalt 608 kcal, vilket överskred mitt målintag. Men jag behövde extra energi inför eftermiddagens smärtsamma utmaning.

Av någon märklig anledning gjorde det inte ont överhuvudtaget de första tre timmarna. Det kändes som om han bara RITADE leoparden på mitt lår. Visserligen hade jag smort in med bedövningssalva innan, men det hade jag gjort förra gången och då gjorde det ont i alla fall.

Den sista timmen, när Kevin målade allt det kolsvarta rakt på höftbenet gjorde det dock extra ont. Adrenalinet hade slutat pumpa, bedövningen hade slöppt och stället på kroppen var extra känsligt. När det gjorde som mest ont ringde Josefin och var hysterisk över att hon har för mycket saker i sin lägenhet. Det var helt omöjligt att hålla ordning och att städa. Dessutom var dammsugaren sönder. Vi kom överens om att hon ska köpa flyttlådor och magasinera en del saker i väntan på sin nya lägenhet i februari. Jag letade fram en länk till förråd att hyra och hon bokade direkt. I morgon ska hon köpa flyttlådor och en ny dammsugare.

Puh!

jag kom till Kevin klockan tolv och vi avslutade kvart över fyra. Han hann som vanligt galet mycket på fyra timmar. Helt otroligt! Men vi har ytterligare två sittningar bokade, för när höger ben är klart ska vi fortsätta på vänster....

När jag kom hem hade Johanna beställt pokébowl från Oh Poké som levererades precis samtidigt som jag steg in i hissen. Vilken tajming! Och den smakade lika gott som vanligt. 611 njutbara kalorier. Undrar hur lång tid det tar innan vi tröttnar?

Kevin sa att det han tatuerade förra gången inte hade läkt riktigt så bra som det brukar. Troligen på grund av att min kropp är så otroligt pressad just nu. Träningen, dieten, behandlingarna på Sthlm Aesthetics och dessutom brännskadan på rumpan och den förlamade tån. Han visste att han talade för döva öron, men han tyckte verkligen att jag borde ta det 100% lugnt över helgen.

Vi får väl se...

Gillar