Första advent

Sista dagen med hyfsat normal kosthållning. Jag njöt extra mycket av mitt morgonkaffe, som jag hade mjölk i för sista gången och jag verkligen uppskattade min fil, müsli och mitt kokta ägg. På gymmet åt jag en saffrans-proteinpannkaka för sista gången.

Jag tränade lugnt och länge. Det var trevligt häng med massor av folk jag känner. Även Josefin var där. Redan kvart över åtta kom hon in genom spärren. Då hade jag suttit på cykeln en stund. Vi började med att ta lite bilder till ett samarbete hon håller på med. Och då passade vi på att ta några foton i poseringsrummet också.

Efter tre timmar och trettiofem minuter kände jag mig nöjd. Det var mitt 306:e träningspass detta året. Jag räknade i kalendern. Det är dag 332 idag Min spontana reaktion: Varför har jag vilat 26 dagar??? Jag vet att varje vilodag varit noga övervägd och jag har verkligen haft förhinder. I början av året hade jag ont i bröstet och misstanke om covid, så då var jag inte på gymmet på typ en vecka. Det försvann ett par träningsdagar i samband med flytten och en vecka efter min operation i början på mars. Och en dag var jag i Jönköping. Och en dag hann jag inte träna på grund av läkartid för min tå och styrelsemöte resten av dagen. Nåja, jag kommer väl upp i 330-335 dagar i år om inget oförutsett inträffar. Eller om jag väljer att vila en vecka efter tävlingen.

Efter träningen gick jag till Liljeholmstorget och köpte en adventsljusstake till Johannas rum. En likadan som i vardagsrummet. Eftersom jag kanske bor i lägenheten på Östermalm då, så vill jag ha likadana i de båda fönstren i vardagsrummet där. Eller i båda sovrumsfönstren.

Jag köpte också en vackert planterad amaryllis och planterade hyacinter. De var dyra, men åh vad skönt att slippa plantera och pynta själv.

Dessutom köpte jag två påslakanset med 40% rabatt på Hemstex och varsin Ohana Bowl till mig och Johanna. det var jobbigare att shoppa och ta sig hem med alla tunga saker, än timmarna på gymmet. Jag blev svettigare än under träningspasset.

När vi satt och åt frågade Johanna om jag kunde följa med henne till Orminge, där hon skulle ta hand om några katter åt en kompis som är bortrest. Eftersom jag inte hade några särskilda planer för dagen (mer än en promenad, slänga kartonger och handla) så tyckte jag att det vore jättemysigt att åka iväg och hänga tillsammans med Johanna ett par timmar.

Så vi promenerade till Medborgarplatsen, hämtade bilen och åkte mot Nacka. Under tiden Johanna fixade med katterna gick jag igenom kostschemat för nästa vecka. Farid hade mailat det under förmiddagen. Jag räknade ut ungefär hur mycket jag skulle kunna äta vid varje måltid och skrev en inköpslista.

När vi hade kommit tillbaka till stan och parkerat bilen gick jag till Hemköp och handlade. Det kommer ett (eller flera) inlägg om vad jag ska äta, får äta och hur det går framöver!

Gillar