Fikadejt med vän från förr

Tro det eller ej, men jag tog mig upp och iväg till gymmet utan problem och i vanlig tid i morse. Strax innan klockan åtta var jag där och körde ett ryggpass. I två timmar. Sedan avslutade jag med tjugo minuter på cykeln, innan jag promenerade fem kilometer hem. Det blir lite olika långt beroende på vilken väg eller omväg jag väljer. Jag var hemma vid halv tolv.

Klockan tolv skulle jag möta en gammal vän från Jönköping. Han är i Stockholm då och då och äntligen tog vi tag i det och styrde vi upp en fika. Åh, vad mycket lättare allt är när jag bor i stan! Isoleringen ute på Ekerö var katastrofal. Gång på gång får jag bekräftat hur RÄTT det var att flytta in till Södermalm.

Jag och Peter gick till Ka´s café som ligger runt hörnet där vi bor. Där var jag även med Mr Istanbul för två veckor sedan. Solen sken och vi kunde sitta utomhus. Vi pratade både gamla minnen, gemensamma bekanta och uppdaterade varandra på vad som hänt sedan sist. Jag trodde att vi inte setts på tio år, men Peter påminde mig om att vi tog en kaffe på McDonald´s i Jönköping för bara några år sedan.

Peter och jag lärde känna varandra på krogen i början av 2009. På den tiden jag hade min "party-karriär" och styrde upp en massa fester hela tiden. Under ett år och tio månader. Tills jag tröttnade och lämnade det livet bakom mig. För gott.

Johannas kompis har åkt hem och hon ska bara ta det lugnt idag. Och jag ska hjälpa Josefin med hennes deklaration senare i eftermiddag eller ikväll. Annars har jag inget planerat. Jag ska försöka vara duktig och ta itu med lite datorjobb som släpar efter. Men innan dess ska jag gå till affären och handla potatis till middagen.

Gillar