Fettmätningar på G

Till att börja med är jag lätt irriterad över att jag vaknade i natt och inte kunde somna om. Halv fyra gav jag upp och gick ner och satte på kaffemaskinen. Efter en timme i soffan (på en klämd ischiasnerv) gjorde jag ett nytt försök med sängen och slumrade faktiskt till. Men vaknade halv sex och var galet kissnödig. Jävla kaffe.

Nå, då kom jag upp i bra tid. Eller GOD tid ska jag kanske kalla det. Bra tid hade varit en timme senare. Idag har jag inget annat inplanerat än ett PT-pass, så jag hade gärna sovit bort lite mer av dagen (morgonen).

De senaste tre dagarna har jag varit trött på eftermiddagarna. Vilket jag ALDRIG är annars. Det måste bero på mitt kaloriunderskott. I måndags var jag tvungen att gå till solariet för att sova en stund, i tisdags sov jag lite i bilen till Mjölby och igår sov jag hos frisören. Det är inte likt mig. Jo, hos frisören brukar jag somna, men det är inte likt mig att vara så seg som jag har varit.

Jag måste prata med Farid om det idag. Nu är han inte bara min PT utan också min coach. Nu ska jag lyda honom. Kanske får jag inte "slösa" kalorier på promenader, utan spara mina reserver till gymmet? Eller måste jag äta mer? Men hur ska jag då lyckas gå ner ytterligare fem kilo?

Idag ska vi göra en kalipermätning, för att han ska kunna lägga upp ett exakt kostprogram och plan för viktnedgången. Ska den påbörjas redan nu eller ska jag rentav stanna eller gå upp lite i vikt först? För att kunna bygga rumpa...

Eftersom jag är en noggrann person, som går in 100% för saker jag bestämmer mig för (om inte livet kommer emellan), så har jag bokat ytterligare en mätning. En Bod Pod fettmätning på Ylab på Östermalm. Den ska jag göra på tisdag, på fastande mage och utan att träna innan. Den kostar 490 kronor och tar en kvart. Det blir intressant att se hur väl de båda mätningarna stämmer överens.

Förutom kalipermätning står rygg på dagens träningsschema. Jag har bokat måndagar och torsdagar, stående tider, med Farid ända fram till tävling. Mina köpta klipp räcker inte, så jag måste köpa 20 eller 30 ytterligare. Josefin vill (nog) också börja träna igen, så det är lika bra att köpa många. Men själv vill jag nog inte ens se Farid efter Luciapokalen, haha!

Gillar