En timme på Bröd & Salt

Jag sitter på Bröd & Salt under tiden Johanna är hos Andreas. Som vanligt tar vi varsin av de två timmarna hos terapeuten.

De senaste gångerna har jag ätit lunch hemma tillsammans och valt att shoppa/promenera när jag väntat. Men idag ville jag äta sallad här. Bara grönsaker och protein. Det blev dock lite sötpotatis också. Mums! Och kaffe efteråt såklart.

Johanna var lite upprörd i taxin på vägen hit. Hon ska köpa ett nytt objektiv och håller på att bli galen av att försöka förstå vilket hon ska ha. Det måste vara ett tyst autofokus. Men problemet är att hennes nuvarande objektiv låter, trots att det anses vara ljudlöst. Johanna har framförallt två saker som riskerar att tillvaron rämnar:

1. När sminkningen inte blir exakt som hon vill.
2. Missljud (eller oskärpa) när hon filmar.

Jag har hjärtat i halsgropen både när hon sminkar sig och filmar, haha!

På gymmet idag var jag grym! Farid lastade på 250 kg i benpressen. PB sista träningsveckan innan tävling! Jag var stark i övriga maskiner också. Och jag var duktig och hoppade i klackarna och avslutade med posering. Check på det för idag! Så slipper jag hemma ikväll. Det hänger alltid över mig resten av dagen om jag inte gör det på gymmet.

Josefin kom också till gymmet. Och hon verkligen tränar när hon är där. Inte som förr (när jag mer eller mindre tvingade henne) och hon bara satt i maskinerna och pillade med mobilen.

Gillar