En stark måndag

Måndag = benpass med Farid

Det märktes att han tar vår träning på allvar nu, för idag ökade han både vikter och intensitet på passet. Det blev inte lika mycket snack mellan övningarna som vanligt och jag fick köra flera superset. Tur att jag hade laddat med en PWO exakt 30 minuter innan passet.

Han är rejält taggad på tävlingen, haha! Men han räknade lite på tiden och var jag befinner mig och sa att jag ligger bra till. Jag ligger egentligen ganska mycket före schemat. Det är ungefär tolv veckor kvar till tävling och jag har "bara" fem kilo som ska bort. Det betyder att min inställning gällande målvikten i Lifesum stämmer väldigt väl och att jag har ungefär tre veckor tillgodo.

Efter träningen satte jag mig på bryggan (utan att klä av mig) med kaffe och en ostfralla. Det gäller ju att njuta de sista fina sommardagarna!

Därefter gick jag hem och övertalade Johanna att följa med till terapeuten den här veckan också. Hon var hyfsat medgörlig, så vi tog en taxi dit till klockan ett.

Under tiden hon var inne hos Andreas gick jag till Bröd & Salt och plockade till mig en sallad, som jag åt utomhus, innan jag gick förbi Reload och köpte kaffe och en rawball (200 extra kalorier) för att fylla upp mitt lunchintag ordentligt. Med rätt sorts energi.

När det blev min tur att gå in till Andreas åkte Johanna till Mall of Scandinavia med en kompis.

I slutet av samtalet ritade Andreas ett + och ett - på tavlan och jag skulle säga saker som är positiva i mitt liv just nu och vilka som är negativa. Både jag och Andreas kunde nämligen konstatera att det mesta flyter på väldigt bra just nu och det blev extra tydligt, när vi knappt fick plats med allt på plussidan och det bara blev ett par saker på minussidan. Bland annat att jag måste vara mat-polis till Johanna och att hon är fenomenal på att smita undan måltider om jag inte vakar över henne som en hök.

På plus-sidan skrev vi (såklart) Bodyfitness-tävlingen, att Sanna trivs på sin nya utbildning och att Johanna fyller 18 år. Och en massa annat.

H hamnade mittemellan plus och minus.

Just nu är det lagom med en timme hos Andreas. I början räckte knappt två timmar, men nu känns det lite för länge. Hoppas att Johanna vill ta halva passen framöver också.

På vägen hem köpte jag ett par Sketchers-skor, eftersom jag har så ont i vänster framfot och behöver skor med mjukt underlag. Mina Salming fungerar, men de är alldeles för slitna och för mycket joggingsko, för att jag ska vilja ha dem till vanliga kläder på stan.

Gillar