En spruta i foten

Innehåller affiliate-länkar

Idag hade jag liiiite mer energi och motivation på gymmet. Åtminstone vid något tillfälle, när jag lyfte lite tyngre och kände endorfinerna vakna till liv. 500 kcal lyckades jag komma upp i. En hyfsad normal förbrukning på två och en halv timme.

Att jag stannade så länge berodde mer på att jag lovat Johanna att hålla mig hemifrån ända till klockan tolv, än att jag hade så roligt att jag glömde bort tiden. Vilket brukar vara anledningen till mina långa träningspass.

När jag kom hem stekte jag varsin vego-burgare. 521 kcal inklusive bröd, dressing och ost. Där hämtade jag genast in underskottet från gymmet, haha!

Efter maten promenerade jag drygt fem kilometer till GHP Ortho Center bortanför Stadion, vid Storängsbotten. Jag tänkte att det var bäst att passa på att gå, innan jag fick sprutan i foten och kanske inte skulle kunna eller få promenera.

Hos läkaren fick jag göra en röntgen av foten, innan han satte kortisonsprutan mellan stortån och pektån. Han pekade på bilderna och förklarade att jag hade två ben i stället för bara ett ben till stortån. Men att det inte är helt ovanligt. Och det var inte orsaken till mina besvär. Jag fattade inte vad han menade, för jag tycker mig se fem ben till fem tår.

Att få sprutan gick hyfsat smärtfritt (mest obehagligt, för det var en ganska stor mängd som sprutades in och det liksom spände) och sedan fick jag gå därifrån.

Det var inga problem att gå på foten, så jag gick till Fältöversten för att ta en titt på Jackie, innan jag tog tunnelbanan hem därifrån. Jag köpte en handkräm till Josefin på The Body Shop också, för hon har blivit väldigt narig på sina händer. Jag passade på att köpa en till mig själv också, för det är bara en tidsfråga innan mina knogar spricker i kylan.

När jag kom hem var Josefin och Milly där. Milly stod ovanför trappan och tittade ner på mig Johanna skulle hjälpa Jossan att fota och fixa hennes naglar. Jag passade på att ordna lussekatts-fika med båda döttrarna. Lilla Milly stod bredvid bordet och hoppade på sina bakben, för att kunna se vad som fanns på bordet. Hon är så himla söt.

Idag kom jag på att jag glömt plocka fram årets kalenderljus (hjärnan funkade ju inte veckan innan tävling), så jag har nio siffror att elda upp idag. När jag skriver detta brinner nummer 8 och Johanna har följt med Josefin hem för att sova över där. De skulle åka till Rusta och Hemmakväll också, för att köpa en dörrmatta (Jossan) och godis (Johanna). Jag bad dem köpa toalettpapper och kattmat till mig också.

Gillar