En skön torsdagsförmiddag

I morse vaknade jag hyfsat tidigt och kom iväg till gymmet kvart i åtta. På vägen dit mötte jag en av mina PT:s och stod och pratade en stund. Och på gymmet träffade jag flera personer jag känner, så det blev ett utdraget ryggpass på två och en halv timme.

Efter träningen gick jag hem längs Årstasidan av viken. Via Skanstull. På Folkungagatan gick jag in på McDonalds och köpte lunch till mig och Johanna. Jag hade messat lite med henne och var inte helt säker på hennes status. Om hon var okej eller inte. Det har varit väldigt svart de senaste dagarna och igår fick jag ta hennes tid hos frisören. Och hon fick min tid idag. Jag förvarnade frisören och sa att det finns risk för avbokning i sista minuten.

Men när jag kom hem med maten var Johanna uppstigen och på bra humör. Taggad på att åka till frissan. Hon åt hälften av sitt Happy Meal (jag fick hennes milkshake och frukt), vilket var mer än jag hade vågat hoppas på.

Med tanke på Johannas utväxt, så är det tur att hon ska få håret fixat idag. haha!

Jag ska följa henne dit (Kungsholmen) och sedan ta en långpromenad därifrån. Kanske via stan, för jag skulle vilja köpa ett par nya örhängen och jag behöver en mascara. Men jag är sugen på att ta en sväng på Djurgården också. Jag får se vart benen bär mig. Först tänkte jag gå längs Norr Mälarstrand, för att köpa min älskade hasselnötsglass, men efter milkshaken är jag inte sugen längre. Och kalorierna får inte plats inom dagens ranson.

Gillar