En regnig måndag

Kvart i elva igår kväll kom Johanna hem för att hämta reservnyckeln. Hon och Josefin hade blivit utelåsta på kvällspromenaden med Milly. I normala fall brukar jag sova vid den tiden, men jag höll på att kolla på sista avsnittet på första säsongen av Heder och ville inte sluta titta.

Jag hade inte träffat Johanna sedan i onsdags, så det var mysigt att se henne. Hon passade på att plocka med sig lite extra kläder. Hon vill stanna hos Jossan ett tag till. Inte mig emot!

Min PT (Farid) avbokade dagens pass igår kväll. Också för säkerhets skull. Troligen har han bara pollenallergi, men tills han vet säkert håller han sig borta från gymmet.

Så idag blir det bara egen träning (benpass) och terapi hos Andreas. Det känns ändå som en ganska bra måndag. Och under dagen ska vädret växla och framåt kvällen väntar sol och 16 grader. Alltså sparar jag dagens promenad tills senare och går varken hem från gymmet eller till Andreas på förmiddagen. Det blir säkert perfekt att gå HEM från Andreas. Efter klockan tre. Plus några kilometer extra.

Gillar