En regnig dag

Trots att regnet hängde i luften (det började dugga lätt den sista biten) när jag promenerade till gymmet i morse, så var det VARMT och kvavt ute. I stället för handduk och bikini hade jag dock packat ner ett paraply och en tunn jacka i träningsväskan.

Jag körde ett två timmar långt benpass. Ischiasnerven höll sig lugn första timmen, men sedan började den bråka. Framförallt i hip-trust-maskinen. Men jag hade kört ganska tungt och kände mig nöjd i alla fall, trots att jag fick hålla igen på vikterna i slutet.

När jag kom ut från gymmet var det varmt och kvavt. Men inget regn. Jag förbannade att jag inte tagit med mig shorts, eftersom det var uppehåll och således lång-promenad-väder hem. Jag valde bort kaffe och fralla och bestämde mig för att promenera längs Årstaviken, Götgatan och till Subway vid Slussen. Sju kilometer. Sedan skulle jag få kaffe och en halv sub hemma i stället. Tillsammans med Johanna.

Och så blev det. Hon blev glad och åt nästan halva sin halva. Alltså ungefär 7 cm av 15. Jag tryckte snabbt i mig mina 15 cm. Den satt fint, efter benpass och promenad. Mums! Jag hade köpt varsin kaka också, men den tog vi till fika ett par timmar senare.

Innan jag kom hem med Subway-maten började det regna lätt. Det var superskönt att gå i regnet! Sånt där varmt sommarregn en varm sommardag. Ljuvligt. Men senare under eftermiddagen blev regnet intensivare och det kändes självklart att ha en inomhus-dag. Jag strök alla kjolar och klänningar från Shein, körde ett par maskiner tvätt, bäddade rent i min säng, torkade alla luckor i köket och fixade en del vid datorn. När jag kollade SMHI såg jag att solen ska komma fram efter klockan 18, så jag planerar att ta en lång kvällspromenad om en stund. Det har slutat regna och man ser lite blått mellan molnen.

Johanna tog en Bolt (taxi) till Josefin för en stund sedan. Jossan ringde och frågade om hon ville komma dit och hänga med henne och Milly. Och sova över. Det ville hon. Mysigt! Jag känner mig så glad när flickorna är tillsammans. Jag bad Johanna hälsa till min älskade Milly (och lite till Jossan, haha) och Johanna skickade en bild när hon kom fram. På Milly i hennes famn.

Gillar