En perfekt fredag

Innehåller affiliate-länkar

I morse vakande jag vid halv fem och tyckte att det var morgon och tillåtet att stiga upp och dricka kaffe. Elektrikern skulle komma vid halv åtta, så det var skönt att få gott om tid innan dess.

Och gott om tid att ladda inför veckans tredje PT-pass. Ett extra benpass, eftersom passen med Farid ger väldigt mycket mer än mina egna pass just nu. När jag behöver all uppbyggnad jag kan få inför tävligen.

Och det blev om möjligt ännu tuffare än måndagens pass. Och gårdagens bröst- och ryggpass. Till och med Farid blev svettig av att stå bredvid och tvinga mig. Och lasta på och av så många tunga viktplattor. Det är fördelen med att träna med PT, att jag kan stå och pusta ut och dricka Nocco när han lastar på och av.

Fokus rumpa och framsida lår.

Efter passet med Farid körde jag ytterligare nittio minuter ben (och mage), innan jag åkte hem och fixade lunch till mig och Johanna.

Jag var nyfiken på ljuslisten elektrikern hade satt fast under trappan under tiden jag var borta. Men den hade ramlat ner och låg på golvet. Grrr! Jag kontaktade honom på en gång och han erbjöd sig att komma tillbaka redan idag, men jag avböjde. Jag hade sett fram emot en helt fri fredag eftermiddag, med en promenad fram till stan. Solen sken och jag hade några ärenden. Dessutom hade jag erbjudit mig att följa Johanna till en nagelsalong vid Sankt Eriksplan, så att hon skulle våga åka tunnelbana.

Klockan ett lämnade jag av henne på Torsgatan och jag promenerade längs Karlbergsvägen och Sveavägen tillbaka mot city. Där skulle jag hämta mina nya Air Pods Pro på MStore. Det var sista dagen att plocka upp dem. Jag fick ett sms i tisdags, att min order fanns att hämta inom tre arbetsdagar.

Nu kan jag stänga av jobbiga ljud på gymmet.

Efter ytterligare några butiker (utan att köpa varken underkläder eller gaständare) promenerade jag hemåt, längs Drottninggatan och via Gamla stan och Götgatan. Jag var grymt kaffesugen och det var nära att jag satte mig på ett café längs vägen. Men jag ville hem och göra en proteinpannkaka till kaffet. Det blev exakt fem kilometer från Torsgatan och hem. Perfekt promenad!

Idag har jag förresten haft ett första telefonmöte med en eventuell projektledare för renoveringen på Östermalm. Om jag väljer att genomföra den, när Josefin flyttar ut från den lägenheten i februari. Utrivning och byte av golv i kök och hall, samt utgivning och montering av nytt kök. Och lite annat som måste byggas och fixas, om jag väljer att bo där när Johanna flyttar hemifrån. Åtminstone under en period, tills jag bestämmer mig för vad jag vill göra med resten av mitt liv.

Om jag inte väljer att bo kvar i lägenheten på Södermalm. Vi får se.

Ett bra träningspass, en skön promenad, lite fredagshäng på stan, Johanna har gjort nya naglar (ett samarbete) och jag har handlat mat och hämtat paket. Bland annat ett stort paket till Johanna och en leverans från Nelly med följande produkter:

Jag har dessutom pratat i telefon med både Sanna och Petter. Josefin har åkt till sin kompis i Örebro och hennes glömda mössa låg i omklädningsrummet på gymmet i morse. Förutom att Petter backade på en annan bil när han skulle åka till jobbet, så verkar alla ha det bra och vara tillfreds med livet. Efter tre veckor säger Petter att han trivs väldigt bra på sin nya arbetsplats och Sanna har låtit en ortoped titta på sin skadade hand och den verkar läka som den ska. Check på allt med andra ord.

I morgon är det lördag och jag ska träna igen. Jag blir alltid lika glad, när jag kommer på att det snart är en ny träningsdag. Lördagar är dessutom den bästa dagen på gymmet nuförtiden, med andra och fler trevliga människor att prata med! Jag har lovat Johanna att stanna där extra länge, för hon ska filma i morgon förmiddag. Inte mig emot!

Gillar