En kväll på Östermalm

Kvart över fyra mötte jag Anders utanför Fältöversten och tillsammans promenerade vi längs Narvavägen ner mot Djurgårdsbron. Vi tog vänster längs vattnet nedanför Sjöhistoriska muséet. Vid Villa Källhagen köpte vi varsitt glas cava och satte oss i varsin fåtölj i solen. En superskön plats verkligen (se foto ovan)!

Efter en knapp timme gick vi vidare och tog bron över till Djurgården vid Djurgårdsbrunn. Nu skulle vi hitta en lika bra plats att käka på. Den hittade vi på Villa Godthem. Tyvärr försvann solen just när vi ätit upp maten (stekt strömming och potatispuré) och vi fick ta våra glas och leta upp ett annat bord nere i trädgården. Dock inte i klass med det första stället.

Anders är lätt att prata med och väldigt trevlig. Definitivt en person jag vill träffa mer, även om det bara blir som vänner.

När vi skiljdes åt gick jag till Josefin. Johanna var hos henne och jag trodde att hon skulle vilja ta sällskap med mig hem. Men hon tänkte stanna över natten. De hade precis beställt islatte från Espresso House. Vad trevligt!

Därför såg jag min chans att promenera hela vägen hem till Södermalm.

Stegräknaren landade på 26146 steg idag. Men jag har inte fått i mig tillräckligt med protein, trots strömmingen. Och trots tonfisken på pokébowlen. Fuck protein!

Träning, fyra timmars sol, umgänge med Cissi och häng med Anders gjorde den här söndagen till en bra dag!

Gillar