En kväll på Östermalm

Johanna och jag tog en Bolt till Östermalm och Milly blev överlycklig när vi kom dit. Hon hade varit ensam i ungefär en timme. Denna söta illa hund! Hon slickade på mina ben. Om de smakade sololja (Hawaiian Tropic) eller salt (svett) vet jag inte. Troligen en god mix.

Vi beställde sushi på en gång, för jag hade bara ätit en acaibowl och Johanna en toast på hela dagen. Och klockan var sju på kvällen.

Sedan gick vi ut med Milly och Johanna tog en cigarett, innan de gick in och jag promenerade till Djurgården och den åtta kilometer långa rundan längs kanalen. Perfekt tid att gå, när det blivit åtminstone lite svalare än under dagen. Det har verkligen varit varmt idag! Och jag har sett att solen har tagit rejält. Jag är lite röd i ansiktet. Det är längesen jag slutade med solskyddsfaktor (alltså denna sommaren).

Innan vi tog en Bolt hem vid halv tio fick Milly mat och en promenad runt kvarteret. Förhoppningsvis behöver hon bara vara ensam ett par timmar, innan Josefin kommer hem till henne. Jag tyckte så synd om lilla Milly när vi gick. Hon stod ensam i hallen och såg så ledsen ut. Men hon hade inte sovit på hela tiden vi (eller Johanna) var där, så hon var nog trött och gick och la sig.

I morgon är det PT-pass på morgonen och terapeut på eftermiddagen. Farid och Andreas. Det är ju måndag!

Gillar